My guilty pleasure: Kinder chocolade

My guilty pleasure: Kinder chocolade

kinderHet is eigenlijk een beetje uit de hand gelopen,  ik heb er een nieuwe verslaving bij kun je wel zeggen namelijk kinder chocolade…

Wie kent ze niet? Die heerlijke chocolade verkrijgbaar in reepjes en eieren met z’n jongen met extreem witte tanden op de verpakking? Ik ben er ieder geval echt dol vandaar een my guilty pleasure artikel… Het begon  allemaal als een grapje toen mijn vriend en ik voor de grap een doosje met kinder surprise eieren kochten. Vroeger boeide mij het chocola niet zo en ging ik recht op het cadeautje af. Nu is het andersom en ging het om de chocola, direct was ik verkocht!

kinder2 Ik ben altijd al een extreme liefhebber van chocolade geweest, er zijn zoveel soorten met onwijs lekkere combi’s, maar ik moet zeggen kinder chocolade springt er iedere keer weer uit voor mij. Nu vind ik het altijd wel een beetje aan de dure kant maar gelukkig heeft de Action nu ook de Family Pack waar maar liefst 24 reepjes in zitten voor €2,69, YEAH. Het is niet zo dat ik iedere week een pak op eet maar als een goede ’treat yourself’ tijdens een werkdag zijn ze ideaal en snoepen op zijn tijd kan echt geen kwaad!  kinder3

Heb jij ook een guilty pleasure?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram