Mijn grootste make-up favorieten!

Mijn grootste make-up favorieten!

Als beautyliefhebber heb ik al best wat make-up in mijn collectie maar ik blijf het leuk vinden om nieuwe producten te kopen en te ontdekken. De afgelopen jaren dat ik zo dol op make-up ben geworden heeft ook een hoop miskopen met zich mee gebracht, teleurstellingen, kleuren waar ik niks mee kon of misschien wel de bekendste voor heel veel van jullie, foundation kleuren die totaal niet matchen.

Maar naast deze producten heb ik ook heel veel mooie ontdekt waar ik ontzettend blij mee ben, die ik iedereen kan aanrader en die ik het liefst elke dag gebruik. Benieuwd welke dat zijn? Kijk snel mee!

beauty1

Urban Decay | Naked Palette 1

beauty2

Het 1ste Urban Decay Naked palette was toen ik begon met bloggen echt een droom voor mij. Ik gebruikte voornamelijk budgetmerken en vond de ongelofelijke prijs van €48,- voor een oogschaduwpalette echt bizar. Mijn vriend kwam toen een keer aanzetten met een pakketje van de Beautybay met daarin dit palette nu z’n 5 jaar geleden denk ik. Ik was en ben nog steeds ontzettend blij hiermee.  In het begin durfde ik hem van mooiheid niet te gebruiken maar dat doe ik nu wel volop. De donkerbruine tint en donker blauw gebruik ik als lijntje boven en onder mijn ogen en eerste 5 nude kleuren zijn echt grote favorieten! Love it!

beauty3

MAC Lipsticks

beauty5

MAC heb ik leren kennen door het bloggen en de lipsticks zijn grote favorieten geworden. Ik heb er best wel een paar maar er zijn er 5 (Helaas 1 hiervan kwijt) grote favoriet. Deze kleuren waar ik zo fan van ben zijn voornamelijk nude/roze en heel draagbaar voor iedere dag. Mijn favorieten zijn Faux, Mehr, Hot Gossip, Velvet Teddy (niet op de foto) en de opvallende D for Danger. De lipsticks hebben een fijne structuur, brengen mooi aan en blijven goed zitten. Zelf denk ik wel dat ik nu niet zo snel een nieuwe aanschaf, eerst maar even wat opmaken.

beauty6

Blushes

beauty7

Blushes vind ik een van de leukste dingen om te kopen. Vaak verpakt in mooie doosjes, prachtige prints op de poeders en echte juweeltjes om te hebben. Er zijn een paar blushes die mijn hartje hebben gestolen. Ik wissel ze graag af en eentje heb ik voor de sier, omdat het doosje prachtig is.

De eerste High End blush die zelf kocht was van YSL, het gouden doosje en ook de blush waar ik de bodem bij heb geraakt. De kleur is oudroze en heel mooi voor iedere dag. Mijn vader gaf mij voor mijn verjaardag een poeder van Clarins in het mooie holografische doosje. Het is een poeder die je over je hele gezicht kan gebruiken en net dat beetje extra geeft. Zoals je kunt zien is deze ook goed gebruikt!

Mijn grote favoriete blush die ik het meest gebruik is van Chanel, de 160 innocence. Hij is zo mooi van kleur en ik vind dat hij erg mooi match met mijn huid.

In mijn stash heb ik 2 producten van NARS waaronder de blush Orgasm. Deze in onwijs populair en ook ik werd verliefd toen ik hem in Londen bij Selfridges liet opdoen.

De laatste die niet ontbreken mag in dit rijtje is het rondje doosje van Shu Umera. Deze is van een LE collectie en kocht ik ook in Londen. Ik word nog iedere dag blij van het schattige doosje met het witte katje van Karl Lagerfeld erop!

beauty8

Parfum

Mijn ‘All Time’ favorite parfum is zonder twijfel Black Opium van YSL. Zoals je kunt zien zit er haast niks meer in dus het wordt hoogtijd dat ik een nieuwe ga aanschaffen. Deze geur is hemels en heerlijk om te dragen. Net als Love Story van Chloé, deze geur is namelijk heerlijk kruidig en fris. Lekker voor de winter maar ook zeker geen straf in het voorjaar.

beauty4

Foundation & Mascara

Als ik een foundation moet noemen waar ik fan van ben dan is het wel de Vitalumière Aqua van Chanel. Ik heb nu al heel wat flesjes leeggemaakt en zodra er weer eentje op is dan haal ik zeker weer en nieuwe. Vooral in de zomer is hij heel fijn door de luchtige substantie en de mooie dekking.

2 mascara favorieten heb ik ook zo bij elkaar gepakt, mijn grote aanrader is de bekendste van Chanel, de volume! Deze mascara geeft volgens mij iedereen een boost. Ik heb zelf de normale en waterproof versie al moet ik wel zeggen dat ik liever de normale gebruik!

De 2de mascara die echt ontzettend fijn is, is de Roller Lash van Benefit. Met 1 laagje heb je al wimpers tot aan het plafond en zonder enig klontje te ontdekken. Deze is bijna op en tijd voor vervanging, al wordt dat zeker weten de Roller Lash weer!

beauty9

Heb jij een echte make-up favoriet die je met veel liefde gebruik en ook zo weer opnieuw zal kopen?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 12 februari 2017 / 20:57

  Die Mac lipsticks lijken me echt allemaal mooie kleurtjes!

 2. 11 februari 2017 / 10:39

  De UD Naked palettes blijven top eh. Zelf ben ik helemaal dol op de Naked 3 versie.

 3. 11 februari 2017 / 10:18

  Zijn ook wel echt klassiekers. En echt prachtige producten! Die blush met dat katje is zoooo cute! Hoe heet die nou? Choupette dacht ik. Meest verdienende kat ter wereld dacht ik ook xD

 4. 10 februari 2017 / 23:01

  Jij hebt echt een heleboel mooie producten. Ik vind de kleuren van je Mac Lipsticks echt prachtig!

 5. 10 februari 2017 / 20:07

  Le Volume koop ik al jaren, zodra mijn mascara aan vervanging toe is, ga ik er weer een halen. De Blotpowder van MAC heb ik al een keer vervangen door een nieuwe en het wenkbrauwpotlood van Catrice is ook een blijvertje. Qua blushes en highlighter switch ik graag van merken, omdat zoveel merken zoveel mooie blushes en highlighters hebben. Lipstick heb ik wel vaste tinten die ik mooi vind (koel rood), maar ik koop ze van verschillende merken, omdat ik van verschillende merken wel iets goeds hoor. Momenteel gebruik ik Ruby Woo van MAC.

 6. Donna
  10 februari 2017 / 15:05

  Wat een mooie producten.
  Ik ben heel benieuwd naar de Roller Lash mascara!
  Liefs

 7. 10 februari 2017 / 10:09

  Wat een mooie producten, ik heb maar 1 Naked palette en dan wel meteen de nieuwste, ik ben wel nog benieuwd om de oudere versies te proberen (1,2 en 3 het liefst haha). En mac lipsticks zijn altijd goed, wel jammer dat je eentje kwijt bent ik zou dat zelf ook echt niet fijn vinden.

 8. 10 februari 2017 / 08:01

  Wat heb jij toch mooie producten! Die YSL blush is echt prachtig! Het naked palette blijft ook gewoon een topper.

 9. 10 februari 2017 / 07:19

  Dat zijn stuk voor stuk allen prachtige make-up producten!
  Zoveel dure producten heb ik niet.
  Maar door een andere favoriete blogger van mij ben ik in love op make-up van haar favoriete merk waar ze ook niet zo lang geleden een schitterend paar oorbellen van had geshopt.
  Ze was er speciaal voor naar de Belgische hoofdstad geweest waar van dat geweldige merk een shop is en waar men zo goed en fijn geholpen wordt.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram