Groot foto verslag – Bruisende opening LUSH Utrecht

Groot foto verslag – Bruisende opening LUSH Utrecht

Gisteren kon je al lezen over de heerlijke producten die ik tijdens de opening van de LUSH in Utrecht had gekocht en gekregen. Vandaag is het tijd om jullie de nieuwe bruisende winkel in Utrecht te laten zien.

Al vroeg in de ochtend ging ik vrijdag samen met mijn vriendin Charlotte richting Utrecht om bij de opening aanwezig te zijn. De pers was uitgenodigd om een uur eerder voor de officiële opening aanwezig te zijn en als eerste een kijkje te nemen in de kers verse shop. Hoe leuk is dat?

Om kwart voor 11 stapte ik de nieuwe winkel aan de ozoo drukke Steenweg  in en mijn eerste reactie was, ”wat is die mooi”!! Natuurlijk wil ik al dat moois ook met jullie delen en daarom hieronder wat impressie foto’s, die mijn vriendin Charlotte en ik hebben gemaakt. Ga lekker zitten en geniet!

Ik vind het een geweldige heerlijke winkel geworden en zal regelmatig een kijkje nemen! Het was een super gezellige opening en wil daarom LUSH bedanken voor de uitnodiging. Ik had het zeker niet willen missen!

Wat vinden jullie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram