GRATIS PRINTABLE WEEKPLANNERS! #3 ‘Summer Time’

GRATIS PRINTABLE WEEKPLANNERS! #3 ‘Summer Time’

Plannen doen we allemaal, of het nu is voor werk of in privé, dingetjes opschijven zorgt ervoor dat je geordend en zonder een hoofdvol de dag begint en doorgaat. Om het allemaal wat leuker te maken zijn week planners natuurlijk ideaal. 

Je ziet in een oog opslag wat je allemaal moet doen, bijvoorbeeld voor school, je blog, het huishouden en noem maar op. Speciaal voor de zomermaanden waarin je natuurlijk lekker gaat genieten van de vakantie heb ik een ‘Summer time’ weekplanner gemaakt die je voor al je leuke zomerse activiteiten kunt gebruiken! Ook een gratis weekplanner nodig? Hieronder kun je ze gratis vinden. Het enige wat je moet doen is de planner downloaden, opslaan en uitprinten!
* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram