GRATIS PRINTABLE WEEKPLANNERS! #24

GRATIS PRINTABLE WEEKPLANNERS! #24

Tijd voor een stel nieuwe gratis printable weekplanners. Ik vind zelf het aardbei patroontje heel erg schattig en had ze al is gebruik voor de gratis To Do lijstjes. Vandaag dus ook op gratis weekplanners! Plan je week gemakkelijk vooruit met deze handige gratis weekplanners op A4 formaat. Zo heb je al je belangrijke punten en afspraken in 1 handig overzicht die je bijvoorbeeld op je bureau kunt leggen of kunt ophangen!

Is dit niet helemaal je stijl? Kan dan hier voor meer gratis planners! Wist je trouwens dat er nog veel meer gratis printables te vinden zijn?


* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. kimberly
  30 oktober 2021 / 08:54

  hallo,
  ik had een vraagje, ik was aan het kijken naar de weekplanners maar zie dat ze pas vanaf 8 uur ochtends beginnen. heeft u er ook die nog eerder beginnen?
  mijn dagen beginnen namelijk om 5 uur ochtends al.

  • Laura Louise
   Auteur
   1 november 2021 / 14:50

   HI! Ik ga een aantal nieuwe versies maken en dan zal ik ook eerdere tijden erbij doen! Het komt er dus aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram