GRATIS PRINTABLE WEEKPLANNERS! #18

GRATIS PRINTABLE WEEKPLANNERS! #18

Tussen het genieten van de zon door, zijn er ook altijd werkzaamheden te doen. In en rondom het huis, voor je school of je werk. Er zijn altijd wel belangrijke klusjes die je moet onthouden. Om het allemaal lekker rustig in je hoofd te houden is het ideaal om een weekplanner te gebruiken en alles op te schrijven. Deze kun je gratis uitprinten en gebruiken!

Is dit niet helemaal je stijl? Kan dan hier voor meer gratis planners! Wist je trouwens dat er nog veel meer gratis printables te vinden zijn?
* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram