GRATIS PRINTABLE WEEKPLANNERS! #11

GRATIS PRINTABLE WEEKPLANNERS! #11

De weekplanners zijn ontzettend populair en om die reden probeer zo vaak mogelijk nieuwe designs voor jullie te maken! Vandaag daarom weer 4 nieuwe varianten die je helemaal gratis kunt gebruiken!

Ook aan de slag met een gratis weekplanner? Het enige wat je moet doen is de planner downloaden, opslaan en uitprinten! Is dit niet helemaal je stijl? Kan dan hier voor meer gratis planners! Wist je trouwens dat er nog veel meer gratis printables te vinden zijn?

* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise.Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. Geertje
  4 augustus 2020 / 22:39

  Hallo Laura Louise, goedenavond. Wat een leuke website en wat een leuke ideeen! Ik ben op zoek naar een weekplanner voor mijn gezin.. 🙂 nu vind ik jouw weekplanners al erg leuk!
  Maar ik mis er iets aan… is het mogelijk om er eentje te ontwerpen waarbij aan de linkerkant 4 vakjes van boven naar beneden worden toegevoegd waarin ik dan de naam van mijn vriend en van mijn 2 kinderen kan zetten.. zodat ieder zijn eigen plaats heeft op de week kalender. En daaronder bijvoorbeeld nog een vak met.. Niet vergeten en Boodschappen en Verjaardag..
  Ik ben benieuwd.. Alvast bedankt! Groetjes, Geertje

  • Laura Louise
   Auteur
   5 augustus 2020 / 07:32

   Hi Geertje,

   Dankjewel voor je reactie en je compliment!
   Ik neem je wensen mee en ga ermee aan de slag. Er verschijnen snel nieuwe planners dus ik hoop dat ik je daar dan al blij mee kan maken

   Groetjes Laura Louise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram