GRATIS PRINTABLE WEEKPLANNERS! #10

GRATIS PRINTABLE WEEKPLANNERS! #10

De afgelopen weken heb ik gezien dat de gratis weekplanners enorm populair zijn geworden en dat ik er ook veel berichtjes over krijg. Ik vind jullie berichtjes natuurlijk super leuk en die inspireren en motiveren mij enorm om ze te maken.

Er kwam ontzettend veel vraag of het mogelijk was om ook weekplanners online te zetten waarbij de week op zondag begint. Zo gezegd, zo gedaan en daarom heb ik een aantal nieuwe weekplanners voor jullie waarbij ze niet beginnen op maandag maar zondag. Kies je favoriete gratis weekplanner en print zo vaak je wilt!

* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram