Gratis Libresse Design Blikje!

Gratis Libresse Design Blikje!

Libr_Designblikjes_01

Leuk nieuws voor alle dames onder ons. Libresse komt weer met 5 super limited edtion blikjes om je maandverband in te bewaren! Persoonlijk vind ik het best vervelend om het open en bloot in mijn tas te hebben liggen en daarom is z’n hip blikje een echte uitkomst!

Libresse heeft 5 limited edition blikjes ontworpen die er gewoon zo tof uit zien in je tas. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw inlegkruisje of maandverband niet ongewenst gezien gaat worden in je tas.

Libr_Designblikjes_04

Het thema van 2013 is ‘The Spring 5 Senses’  De 5 zintuigen zijn vertaald naar een vrouwelijk thema. Van elk zintuig is er een design blikje verkrijgbaar: Zien, proeven, ruiken, voelen en horen! Eigenlijk zien ze er alle 5 tof uit en is het gewoon helemaal leuk om ze allemaal te sparen. Zo kan je lekker afwisselen en heb je naast een handig opbergblikje voor je maandverband ook opbergblikjes voor bijvoorbeeld belangrijke papiertjes, kaartjes of make-upjes! Gewoon hartstikke handig en vooral heel leuk!

Je ontvangt een blikje bij aankoop van een duopak maandverband of inlegkruisjes! Wees er wel snel bij want OP = OP!

Libr_Designblikjes_02

Klik hier voor meer informatie over deze limited edition blikjes van Libresse op de website, je kunt natuurlijk ook veel informatie vinden op de speciale facebook pagina!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram