Gouden sieraden! Wat worden de trends in 2023?

Gouden sieraden! Wat worden de trends in 2023?

Sieraden van goud zijn altijd al populair geweest onder vrouwen van alle leeftijden. Ze zijn eigenlijk nooit uit de mode geweest: gouden sieraden kunnen altijd. Toch zijn er in 2023 een aantal opvallende trends op dit gebied die je niet wilt missen…


Trend 1: Dikke gouden kettingen

Gouden kettingen zijn een essentieel sieraad voor elke vrouw, en in 2023 zijn dikke gouden kettingen helemaal in. Of je nu kiest voor een enkele dikke ketting of een layering-look met meerdere dunnere kettingen, deze trend is zowel stijlvol als opvallend. Probeer een dikke gouden ketting met een opvallende hanger voor een extra fashionable touch.


Trend 2: Gouden oorhangers met edelstenen

Edelstenen zijn al een tijdje populair op het gebied van sieraden, en in 2023 gaan we gouden oorhangers met edelstenen vaak terug zien. Of je nu kiest voor kleurrijke stenen zoals saffieren of robijnen, of voor subtielere opties zoals diamanten, gouden oorhangers met edelstenen zijn een elegante manier om wat kleur aan je sieradencollectie toe te voegen.


Bron Pexels – solod_sha

Trend 3: Gouden armbanden met bedels

Bedels zijn al een tijdje populair op het gebied van armbanden, en in 2023 zien we gouden armbanden met bedels opvallen. De bedeltjes kunnen een symbolische betekenis hebben maar ook gewoon geinig zijn, zoals een slang of een tosti. gouden armbanden met bedels zijn een leuke manier om je outfit wat persoonlijkheid mee te geven. Probeer verschillende bedels te combineren voor een bohemian-inspired look.


Trend 4: Gouden ringen met unieke vormen

Gouden ringen zijn een klassieker, en in 2023 zien we unieke vormen opvallen. Of je nu kiest voor een opvallende vorm zoals een ster of een hart, of voor iets subtielers zoals een gekartelde rand, gouden ringen met unieke vormen zijn een leuke manier om wat interesse aan je sieradencollectie toe te voegen. Combineer verschillende vormen voor een speels effect.


Trend 5: Antieke gouden sieraden

Eerlijk is eerlijk, menig vrouwen blog of magazine staat nog steeds vol met vintages items. Ook op het gebied van gouden sieraden zal deze trend zich doorzetten in 2023. Niets mis mee! Want deze trend is een leuke manier om wat karakter en charme aan je sieradencollectie toe te voegen. Probeer bijvoorbeeld ook eens een antiek gouden armband te combineren met moderne gouden oorbellen voor een interessant contrast.

Combineer dus grote gouden kettingen, oorhangers met edelstenen, armbanden met bedels, ringen met unieke vormen en gouden vintage sieraden om helemaal up to date te zijn in 2023. Gouden sieraden zullen je outfits dit jaar gaan opfleuren. Vergeet ten slotte niet om je persoonlijke stijl mee te nemen bij het kiezen van gouden sieraden, want uiteindelijk gaat het erom dat jij je comfortabel en stijlvol voelt in wat je draagt!

Bron Pexels – Karolina Grabowska

Draag jij graag gouden sieraden?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram