GOSH || Zomer ’15 Nieuwe producten!

GOSH || Zomer ’15 Nieuwe producten!

gosh1

Gosh komt deze zomer met een aantal nieuwe producten waar ik zelf erg benieuwd naar ben. Enkele producten uit deze nieuwe zomercollectie laat ik je vandaag zien. 

Het gaat om een nieuwe mascara, een primer en een setting powder. Ben je benieuwd hoe deze producten zijn en hoe ze mij zijn bevallen? Kijk mee!

gosh

Primer Plus – Hydration

Een primer komt je vast wel bekend voor als het gaat om je make-up ritueel. Een primer is namelijk de perfecte basis onder je foundation. Gosh lanceert de nieuwe primer plus Hydration om en porseleinen huid te creëren. Deze primer bevat sneeuwalgen, die de jeugdigheid van de huid behoudt. Sneeuwalg wordt gebruikt als anti-aging ingrediënt, je komt het daarom vaak alleen maar tegen in dat soort producten. De sneeuwalgen komen uit de besneeuwde Alpine gebieden.

Je kan de primer gebruiken voor een natuurlijke porceleine teint of als extra laagje onder je foundation. De Primr Plus Hydration werkt op cellulair niveau en biedt direct hydratatie aan je huid.

g1

De primer zit in een tube met daarop de vormgeving van GOSH. Er staat duidelijk op beschreven met wat voor product je te maken hebt. De tube zelf vind ik zelf niet heel prettig, ik gebruik liever producten voor mijn huid uit een pompsysteem. Dit is makkelijk te doseren en is hygiënischer.

De primer is ontzettend zacht qua structuur wat je waarschijnlijk wel kent van primer producten. Het legt een heel dun laagje op je huid.

Verkrijgbaar voor €16,99

g7

Hieronder het resultaat van mijn gezicht zonder primer en met primer aangebracht.

Zonder primer / met primergezicht

Prime’n Set – Setting Powder

g2

Prime’n Set is een poeder met een matterende werking. Heb je een vette, glimmende huid of glans je huid erg na het aanbrengen van foundation. Dan is een setting powder een goede oplossing. Daarnaast zorgt het er ook nog is voor dat je foundation een stuk beter en mooier op zijn plaatst blijft zitten.

Ik maak elke dag gebruik van een setting powder en kan je vertellen dat ik niet zonder kan. De Prime’ Set van GOSH zit in een rond klein doosje met losse poeder.

g3

In het doosje zitten kleine gaatjes, je kunt het vergelijken met een bus poedersuiker. Wanneer je het doosje een tikje geeft komt de poeder omhoog en kan je het pakken met je kwast.

Verkrijgbaar voor €12,99 

g6

Hieronder het resultaat op mijn gezicht met alleen foundation en foundation + de poeder.

Alleen foundation / Foundation met poeder 

gezzicht2

No Limit Lash mascara 

Naast nieuwe huidproducten komt GOSH ook met een nieuwe mascara, de N0 Limit Lash. Deze mascara zorgt voor meer dimensie en drama in je wimpers. De mascara bevat een flexibele borstel met twee ‘open’ inkepingen die functioneren als reservoir. De bijzondere vorm van de mascara borstel is zo gemaakt om het volume effect vast te leggen, de haartjes zijn ingedeeld in negen kamertje rondom de binnenkant om alle haartjes goed te bereiken. De mascara is parfum en parabenen vrij.

Verkrijgbaar voor € 10,99

g4

g5
g8

Hieronder het resultaat van mijn wimpers zonder en met mascara aangebracht.

Zonder mascara / met 1 laagje de No Limit Mascara 

wimpers

wimpers2

Ik moet zeggen dat ik over alle drie de producten best te spreken ben. Vooral de mascara is echt een hele goede want met 1 laagje creëer ik al mooie wimpers vind ik zelf. Ook over de Prime ’n Set powder ben ik te spreken hij set mijn foundation goed en het matteert mijn huid. En als laatste de primer plus, deze is ook erg fijn en makkelijk in gebruik. Je hebt maar een klein beetje nodig om je gezicht te voorzien van een laagje. Dit laagje plakt niet, vervolgens is het een goede basis voor je foundation. Het enige nadeel vind ik de tube, ik zie liever een pompsysteem.

gosh1

Gosh is verkrijgbaar bij de grotere Kruidvat filialen met Gosh schap en online!  

Wat vind jij van deze producten? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram