GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner

x1

Vandaag review ik voor jullie de Xtreme Liquid Gel Eyeliners van GOSH. Ik ben zelf een liefhebber van het dragen van eyeliner maar ik merk ook dat ik het best mooi vind om mijn ogen rustig te houden en de eyeliner wel is te laten. Ik wissel daarom vaak af! 

Tegenwoordig is het helemaal hot om een andere kleur eyeliner te dragen. Helemaal passend bij het festival seizoen en de zomer is het natuurlijk heel tof om te kiezen voor iets opvallends. Ik review vandaag drie varianten waarvan twee een stuk extremer zijn dan normaal. Kijk mee!


x3

In totaal zijn er maar liefst 9 verschillende kleuren verkrijgbaar:

♥ 001 Black
♥ 002 Black Night
♥ 003 Gun Metal
♥ 004 Silver
♥ 005 Bronze
♥ 006 Plum
♥ 007 Lavender
♥ 008 Royal Blue
♥ 009 Turquoise

Ik ontving de drie varianten 003 Gun Metal, 008 Royal Blue en 009 Turquoise om te reviewen. De gel in de eyeliner is parfum en parabenen vrij en daarnaast ook nog is veegvast en waterproof. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat het van je oogleden druipt mocht je in een regenbui terecht komen.

x4

x5

De eyeliners zitten in kleine ‘flesjes’ met een dun kwastje erin. Wat ik wel echt ideaal vind is de dop die aan het kwastje vast zit. Deze is namelijk lekker groot en ligt daarom ook fijn in de hand. Je hebt hierdoor meer houvast bij het aanbrengen van de eyeliner.

Hieronder de swatches van de kleuren:

x6

Hieronder het resultaat aangebracht op mijn oogleden:

OHJA! Mocht je denken, ‘wat heeft die een rare wenkbrauwen’. Ik ben bezig met een project waarbij ik mijn wenkbrauwen een andere vorm ga geven. Het is daarom een stuk heftiger omdat ik niet ga epileren. 

003 Gun Metal 

Gun Metal is een zilver/grijs van kleur met shimmers erin. Hij is qua dekking erg mooi en brengt goed aan. Hij is natuurlijk heel erg leuk te dragen bij een avondlook of feestje.

look1

008 Royal Blue

Royal Blue is een prachtige blauwe kleur die al een stuk heftiger is als de Gun metal. Ondanks dat hij natuurlijk erg opvalt is hij heel erg tof om te dragen in de zomer. Ook hiervan is de dekking erg goed, de pigment is sterk en brengt mooi aan.

look2

009 Turquoise

Als laatste natuurlijk een echte opvallende, de Turquoise. Het is een kleur die ik zelf niet zo snel zou kiezen maar wil je een echte zomerlook of heb je een feestje waarbij je is flink wilt uitpakken, dan is deze zeker geschikt. Ook hiervan brengt hij mooi aan en is het pigment en de dekking helemaal prima.

look3

Gun Metal – Royal Blue – Turquoiselook4

x7

Als het gaat om de kwaliteit van de eyeliners dan zit dat gewoon hartstikke goed. De kleur die ervan afkomt, de dekking en het aanbrengen is helemaal top. Mijn grote favoriet is denk ik 008 Royal Blue, deze kleur blauw heeft echt iets moois en als ik dan zou uitpakken en gaan voor iets anders, zal ik deze kiezen. En ja, de eyeliners blijven super goed zitten heb ik gemerkt met het schoonmaken van mijn ogen tijdens het proberen van de eyeliners!

x2

x8

De eyeliners zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €8,79 per stuk.

Wat vind jij van de eyeliners?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram