GOSH Velvet Touch Lipsticks!

GOSH Velvet Touch Lipsticks!

osh

Vandaag heb ik een hele uitgebreide review voor jullie met de nieuwe achter kleuren lipsticks van GOSH. Ik ontving ze vorige week en kon niet wachten ermee aan de slag te gaan.

Deze nieuwe Velvet Touch Lipsticks zitten in de nieuwe herfst/winter collectie van GOSH. Toen ik het pakketje binnen kreeg en zag hoe mooi de kleuren stuk voor stuk waren kwam er een grote glimlach op mijn gezicht. Ik ga ze vandaag alle 8 aan je laten zien!

gosh2

De nieuwe 8 kleuren zijn stuk voor stuk heel draagbaar. De ene kleur net wat opvallender de dan ander maar alle 8 echt prachtig. Niet alleen de kleuren zien er goed uit, ook de huls van deze lipstick mag er zeker zijn. De huls is aan de onderkant en bovenkant mat met in het midden een stukje glans met daarop GOSH. Erg strak en dus stijlvol, Ik hou ervan!

gosh3

gosh4Hieronder heb ik de swatches van de kleuren. Allemaal hebben ze een mooie glans en is de ene kleur wat intenser dan de ander. Nummer 156 vind ik op dit moment de minste omdat deze kleur heel soft overkomt en iets te romig is. Voor de rest vind ik de kleuren er goed uitzien.

gosh1#155 Inncent & #156 Romance

Twee prachtige kleurtjes in de huls alleen is nummer 156 zoals ik al aangaf iets te romig waardoor hij niet mooi aanbrengt. Nummer 155 vind ik prachtig en is heel draagbaar. gosh5

gosh6#157 Precious & #158 Yours Forever

Wauw wat een knallers! Allebei de kleuren zijn intens mooi en goed gepigmenteerd. Ik vind Precious een hele mooie roze kleur en Yours Forever is een prachtige roodtint. Allebei zijn ze natuurlijk heel tof om je lippen te laten opvallen.

gosh7

gosh8#159 Boheme & #160 Delicious

Wederom weer twee prachtige kleuren, dit keer wat donkerder en warmer (lijken iets donkerder dan in het echt op deze foto). Boheme is een opvallende donkere tint en laat je lippen zeker opvallen. Ik vind het vooral een mooie kleur voor de koude dagen omdat hij zo zwaar is. Delicious vond ik heel verrassend op de lippen, hij is prachtig en vind hem persoonlijk erg goed bij mijn huid staan.

gosh9

gosh10#161 Sweetheart & #162 Nude

Als laatste twee warme nude tinten waar ik ook gek op ben. Ze zijn allebei heel draagbaar en matchen heel goed met mijn eigen lipkleur.

gosh11

gosh12Alle acht zijn ze heel verrassend en mooi. Het enige minpuntje vond ik de kleur 156 Romance omdat hij veel te romig is maar voor de rest zijn ze allemaal tof. Er zitten zeker nu al favorieten kleurtjes bij die ik vaak zal dragen. De lipsticks zijn niet heel goedkoop maar ook zeker geen verkeerde investering.

gosh4De GOSH Velvet Touch Lipsticks zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat (met GOSH schap)  voor
€9,49 per stuk.

Welke kleur vind jij het mooiste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram