GOSH || Velvet Touch Lipstick Mandarina & Flirty Orange

GOSH || Velvet Touch Lipstick Mandarina & Flirty Orange

gosh2

De Velvet Touch Lipsticks zijn al een tijdje bekend maar sinds kort zijn er twee nieuwe kleurtjes toegevoegd die heel toevallig heel goed kunnen op een dag als morgen, Koningsdag!

Het gaat namelijk om twee kleuren met een oranje touch en ik moet je zeggen dat ik heel benieuwd hier naar ben omdat ik eigenlijk een beetje bang ben dat ze mij niet staan. Benieuwd? Kijk mee!

gosh6

De Velvet Touch lipsticks van Gosh zijn super creamy en brengen erg fijn aan. Daarnaast zijn de kleuren ook nog is erg intens en langhoudend op de lippen. De lipsticks zitten vol met Vitamine E en plantaardige oliën om je lippen te hydrateren en te beschermen. Kortom, een fijn product die goed is voor je lippen en ook nog is mooi staat.

Hieronder zie je alle kleurtjes die al in het assortiment zitten. Bekijk hier de uitgebreide review of klik op de foto!

gosh4

Er zijn dus twee nieuwe kleuren toegevoegd aan de collectie 152 Mandarina en 153 Flirty Orange. Een fel oranje kleurtje en een zachte nude tint met ook een oranje tint erdoorheen.

gosh

152 Mandarina 

Mandarina is een nude kleurtje met een oranje tint erdoorheen. Ik vind hem er mooi uitzien in de huls maar ik ben heel bang dat deze tint niet mooi matcht met mijn huid.

gosh3

153 Flirty Orange

Flirty Orange is een lekker fel oranje kleurtje. Echt een kleurtje als je wilt opvallen en bijvoorbeeld wilt voor het dragen tijdens Koningsdag.

gosh4

Hieronder de swatches van de lipsticks.

Untitled-1

Hieronder het resultaat van de lipstick aangebracht op mijn lippen.

Links Flirty Orange – Rechts Mandarina 

swatchIk was al een liefhebber van de Velvet Touch lipsticks van Gosh omdat de structuur heel zacht en fijn zit op de lippen. In de collectie zitten ook een aantal kleuren die ik de afgelopen tijden ontzettend vaak heb gedragen en die ook bij mijn favorieten horen. De twee nieuwe tinten zijn mooi maar niet helemaal mijn ding. Mandarina vind ik niet goed passen bij mijn huid en Flirty Orange is toch aardig mooi maar is iets ’te’ oranje. Ondanks dat zijn het wel hele fijne lipsticks en ben je een liefhebber of opzoek naar dit soort kleuren, dan raad ik je ze zeker aan.

gosh5

De GOSH Velvet Touch Lipsticks zijn verkrijgbaar bij grote filialen van Kruidvat (met GOSH schap) voor
€9,49 per stuk.

Heb jij ervaring met de Velvet Touch Lipsticks? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram