GOSH summer 2014 – 6x Lip Lacquers!

GOSH summer 2014 – 6x Lip Lacquers!

g1GOSH komt deze zomer met 8 super schattige lip lacquers die er op het eerste gezicht uit zien als nagellak potjes. Maar nee dit zijn geen nagellakjes, dit zijn mooi kleuren voor op de lippen!

De GOSH lip lacquers zijn nieuwe producten van GOSH die je lippen nog mooier moeten maken. Verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende trendy kleuren! Uit de collectie heb ik maar liefst 6 kleurtjes:

005 – Crispy Lips
003 – Sweet Lips
004 – Flirty Lips
001 – Innocent Lips
007 – Hot Lips
008 – Dangerous Lips

De 2 overige kleuren:

002 – Lovely Lips
006 – Funky Lips

g2Twee rode tinten, een nude kleur en 3 ideale zomerse kleurtjes!

g3Ik begin met de uitstraling van de producten, ik vind ze leuk, zijn lekker makkelijk van  formaat en een keer wat anders dan we gewend zijn. De potjes zien er stuk voor stuk vrolijk uit en geven nu al een zomers gevoel. De dop is voorzien van tekst wat het speels maakt en op de voorkant staat duidelijk aangeven dat het gaat om een lip product!

De lip lacquers zijn naast dat ze er leuk uitzien ook nog is fijn voor de lippen. Zo zijn ze verrijkt met arganolie en vitamine E. De ene kleur geeft je lippen een waanzinnige dekking en de ander een mooie glans. Daarnaast zijn ze allemaal parabenen vrij!

g4Hieronder de resultaat van de swatches op mijn hand en op mijn lippen.

gosh4 001 – Innocent Lips  007 – Hot Lips   008 – Dangerous Lips

g6

gosh5 005 – Cripsy Lips   003 – Sweet Lips   004 – Flirty Lips

g5De lipproducten over het algemeen zijn erg fijn. Ik vind ze ontzettend zacht aanvoelen op mijn lippen en zijn gemakkelijk aan te brengen door zowel de applicator als de substantie zelf. Ik vind de arganolie een goede toevoeging want je voelt het direct op je lippen. De kleuren zijn mooi en gevarieerd, niet alle kleuren zijn even intens maar zeker niet verkeerd. Kortom ik vind ze leuk en prettig!

g7

Deze nieuwe Lip Lacquers zijn vanaf half februari verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €8,49 per stuk (wat ik toch redelijk prijzig vind)

Wat vind jij van deze nieuwe producten?
Welke kleur vind jij de leukste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram