GOSH – Het geheim van lange wimpers!

GOSH – Het geheim van lange wimpers!

12

Lange volle wimpers willen we natuurlijk allemaal wel hebben. De ene heeft geluk en is geboren met een paar prachtige volle eyecatchers, de ander moet het doen met de hulp van een mascara om die wimpers te laten opvallen…

Voor die dames komt GOSH Cosmetics met de oplossing. Gosh  introduceert namelijk een fantastische Growth Mascara en een Growth Serum! Deze twee producten bevatten het actieve ingrediënt SymPeptide, dat er voor zorgt dat je wimpers zichtbaar langer en dikker zullen worden! En dat al binnen 2 weken!

Hoe werkt de Growth Mascara?

Geen raar gedoe maar gewoon easy als normaal je mascara aanbrengen op je wimpers. De borstel van de Growth Mascara  is speciaal ontworpen om lengte en volume aan de wimpers te geven.

14

Hoe werkt de Growth Serum?

Het Growth Serum kan worden gebruikt als basis onder alle soorten mascara’s. Breng het Serum ‘s ochtends aan onder je mascara. Voor een maximaal resultaat, gebruik je het serum ook ‘s nachts. Het Growth serum bevat twee werkzame bestanddelen, namelijk:

  • SymPeplide Xlash (10%), dit bestanddeel zit ook in de mascara in een hogere concentratie.
  • Follicusan (5%), dit bestanddeel zorgt voor sterkere en dikke wimpers, bevordert de haargroei en verhoogt het haarpercentage.

13

Het Growth Serum kan trouwens ook goed gebruikt worden om volle wenkbrauwen te creëren!

15

Zelf ben ik er nog een beetje sceptisch over, ik heb al een aantal keren onderzocht en gelezen dat het onmogelijk is om je wimpers te kunnen verlengen & voller te maken met een Serum. Om het nu echt te ervaren ga ik ook de Growth Serum van GOSH proberen  om te kijken of het effect heeft.

Wil jij wimpers die de show stelen en rijken tot de sterren? Vanaf half april kun je terecht voor de producten van GOSH bij het Kruidvat. De Growth Mascara kost 11,49 EUR de Growth Serum kost 15,49 EUR.

Wat denk jij van de nieuwe mascara & serum van GOSH? Ben je ook nieuwsgierig?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram