GOSH – Green Valley Quattro Eyeshadow!

GOSH – Green Valley Quattro Eyeshadow!

gosh1Vandaag review ik het nieuwe oogschaduw doosje van GOSH. Ik heb zelf niet echt ervaring met de oogschaduw van GOSH maar ik heb er gemengde reacties over gehoord. Tijd om het zelf te ervaren…

Het gaat om de nieuwe variant Green Valley, een doosje met maar liefst 4 kleuren in groen tinten.

gosh2De oogschaduw van GOSH is zijdezacht en het pigment vind ik persoonlijk redelijk goed. (Ik heb gehoorde dat het voorheen erg matig was) Met de quattro’s kun je makkelijk een complete veelzijdige look maken, een smokey eyes of gewoon per kleur een neutrale look.

Ik heb hieronder de kleuren getest op mijn handen, ik zie vier prachtige natuur tinten maar ik zie niet heeeeeel veel verschil in de 2 donkere groene en 2 licht groene/geel kleuren… Toch ben ik verrast, het pigment is mooi en de kleuren komen mooi uit.

gosh3Nu heb ik een simpele ooglook gemaakt met 2 tinten uit het palette. Ik heb het neutraal aangebracht op mijn ooglid met hieronder het resultaat.

goshlook1

goshlook2

Het palette is goed qua  kwaliteit en de kleuren zijn leuk. Zelf ben ik niet echt een liefhebber van groen maar je kunt er toch wat kanten mee op. Ben je gek op groen? Dan raad ik je hem aan!

Verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €10,99

Wat vind jij van de Green Valley
?Gebruik je make-up van GOSH?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram