GOSH – Frosted Nail Lacquers

GOSH – Frosted Nail Lacquers

goshnagellakIn de nieuwe voorjaarscollectie van GOSH zitten naast de eyeshadow sticks en lipkleuren in nagellak potjes ook 5 prachtige liquid sand lakjes…

Voor de gene die er benieuwd naar zijn, op dit moment is het niet mogelijk om nagellakken te testen omdat ik onbewust mijn nagels kort maak waardoor ze echt te kort zijn om nagellak te dragen of überhaupt te testen en te laten zien aan jullie. Ik vind de lakken die er te koop zijn altijd prachtig en ik hoop zo dat het een keer lukt om van deze stomme automatisme af te komen! Goed, nu terug naar deze 3 prachtige nieuwe lakjes van GOSH die ik je graag wil laten zien!

goshnagellak2Deze lakjes die frosted nail lacquers worden genoemd geven een textuur aan je nagels met een prachtig resultaat waarbij het lijkt alsof je je nagels in een glitterzand hebt gedipt.

De collectie komt met 5 lakjes:

05 Frosted Rose
06 Frosted Soft Pink
07 Frosted Soft Coral
08 Frosted Soft Blue
09 Frosted Soft Green

Uit de collectie heb ik 05, 07 en 09 die ik je ga laten zien.

07 – Frosted Soft Coral

Dit lakje sprak mij direct aan omdat ik dol ben op lieve roze lakjes. Het lakje doet mij direct denken aan het voorjaar en de zomer en aan lekkere water ijsjes. Het roze lakje bevat een zachte parelmoer glans en kleine shimmers.

goshnagellak309 – Frosted Soft Green

Groene lakjes zijn nieuw voor mij maar zeker niet verkeerd. Dit lakje doet mij ook direct denken aan het voorjaar en de zomer. Ik vind hem er in het potje erg mooi uitzien. Deze groene lak bevat ook weer prachtige shimmers en een zachte parelmoer glans.

goshnagellak405 – Frosted Rose

Dit lakje heeft een prachtig oud rose/paars kleurtje met grove zilveren shimmers erin. Ik vind het een lak die ik zeker zou dragen op een avondje uit.

goshnagellak5Hieronder laat ik je het effect van de lakken zien met 1 laag.

goshnagellak6

goshnagellak7Stuk voor stuk vind ik ze bijzonder en even mooi. Het effect wat je krijgt met deze frosted lakjes vind ik ontzettend tof en wow wat hoop ik graag dat ik ze binnenkort kan dragen. Het resultaat bij 1 laagje vind ik al helemaal perfect en wat geeft het een mooie look aan je nagels! Zoals ik al vaker heb aangeven in een nagellak review, ik wil je in dit artikel alleen het producten laten zien hoe het eruit komt te zien, testen op houdbaarheid is helaas niet mogelijk.

De lakjes liggen half februari in de winkels dus waarschijnlijk kom je ze al tegen!
Per stuk voor €7,29

Wat vind jij van deze lakjes van GOSH?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram