GOSH – Forever Eye shadow sticks!

GOSH – Forever Eye shadow sticks!

gosh0In de nieuwe voorjaarscollectie van GOSH zitten maar liefst 8 verschillende oogschaduw stick, deze romige oogschaduw pennen zullen een ooglook maken nog een stuk makkelijker maken.

Door de uitstraling was ik enorm verrast, ik kon daarom ook niet wachten ermee aan de slag te gaan. Benieuwd? Lees dan snel verder!

gosh1De oogschaduw sticks komen in een mooi palet aan draagbare kleuren, de oogschaduw is erg romig en zijdezacht waardoor het aanbrengen makkelijk gaan en waardoor je ook nog is makkelijk kan blenden. De stick hebben een ultra zachte en olievrije finish. Door de goede pigmentatie belooft de oogschaduw urenlang te blijven zitten en is het zelfs waterafstotend. Daarnaast zijn ze parabenen-vrij.

gosh303 Light Copper – 04 Brown – 02 Beige – 01 Silver rose
Vooral deze rij met kleuren spraken mij het meest aan omdat ze prachtig neutraal zijn.

gosh4

gosh608 Green – 06 Plum – 05 Grey – 07 Blue

De collectie bevat ook een prachtige blauwe en paarse kleur. Voor iedere ooglook is er een kleur te vinden.

gosh7 Zelf ben ik heel neutraal en zuinig gebleven bij het aanbrengen, hieronder zie je ook dat alleen een beetje 02 beige en 01 Silver rose heb aangebracht op mijn ooglid. Zoals je kunt zien gaat het bij mij door de romige structuur snel in de lijntjes zitten en vlekken wat natuurlijk erg jammer is. Ik heb er daarom voor gekozen het vervolgens in te blenden met een kwastje waardoor het resultaat een stuk minder aanwezig is. Om mijn oogopslag toch sprekende te maken heb ik ervoor gekozen de oogschaduw onder mijn oog aan te brengen, hier blijft het een stuk mooier en langer zitten. goshliner2

Bovenste foto: Weinig meer over van de oogschaduw.

goshlinerIk vind de sticks er op het eerste gezicht erg mooi uitzien, de kleuren zijn vooral basis kleuren waardoor je er genoeg kanten mee op kunt. Dat het water afstotend is dat is het zeker, mijn swatches die ik maakte zitten er na 2 dagen, 2 keer douchen nog op. Ik heb zelf het probleem dat ze snel in de lijntjes gaan zitten en vlekken waardoor ik zelf niet teveel ga aanbrengen voor een complete ooglook, het is fijn dat ze romig zijn bij het aanbrengen maar het werkt in mijn nadeel. Het pigment vind ik sterk en mooi. Zolang ik zuinig blijf met het aanbrengen en ervoor kies om het onder mijn oog te gebruiken kan ik er prima iets moois mee maken. Ik had er meer van verwacht en daardoor niet reuze enthousiast.

Verkrijgbaar bij GOSH verkooppunten voor €7,29 per stuk

Wat vind jij van deze nieuwe sticks?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. Assies
    7 oktober 2016 / 20:08

    Waar kan ik deze kopen. Ik gebruik ze al ruim een jaar maar kruidvat verkoopt ze niet meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram