GOSH – Defining Brow Gel

GOSH – Defining Brow Gel

gosh1 Mijn wenkbrauwen zijn stug, vol en donker en hebben iedere dacht weer veel aandacht nodig. Om mijn stugge haartjes goed in model te houden ben ik heel blij dat er speciale wenkbrauw is die daar voor zorgt.

Nu heeft GOSH in haar nieuwe winter/herfst collectie drie nieuwe wenkbrauw gels, de Defining Brow Gel. Ik ben ze gaan testen en hieronder zie je wat ik ervan vind. Kijk mee!gosh2

De Defining Brow Gel is verkrijgbaar in drie kleuren:

001 Brown
002 Brown/Grey
003 Black

Volgens mij zit er een foutje in de nummering. Op de producten die ik ontving staat er namelijk geen 001 tussen en is black 004. Een beetje verwarrend en ik hoop dat het in de winkel wel goed staat.

gosh4Een wenkbrauw gel is het ideale middel om je wenkbrauwen in model te houden. Dankzij de gekleurde gel in combinatie met het borsteltje zorgt het voor het vormen, liften en definiëren van de wenkbrauw en door de gekleurde gel geeft het ook nog is de juiste kleur en vult het je wenkbrauw nog is extra op.

Hieronder de kleuren van de gel met de juiste nummering.

gosh6De producten zien eruit als een mascara door het zelfde borsteltje en heeft eigenlijk een beetje de zelfde bedoeling. . Met het borsteltje kan je makkelijk je wenkbrauwen in model brengen waardoor het een product is wat makkelijk in gebruik is.

godh3Ik ben al jaren fan van het product en gebruik het dag in dag uit. Ik was al bekent met de gekleurde gel en vind het ideaal. De nieuwe GOSH producten zijn fijn en de nummer 002 Brown/Grey is nu onderdeel geworden van mijn dagelijkse make-up. Het is makkelijk in gebruik en ik merk dat mijn wenkbrauwen de hele dag goed en verzorgd eruit zien.

gosh5Verkrijgbaar in het GOSH schap bij verschillende Kruidvat filialen voor
€8,29 per stuk
.

Bekijk ook:

Velvet Touch Lipsticks
Crazy Volume Mascara

Gebruik jij een wenkbrauw gel voor je wenkbrauwen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram