GOSH – BB Powder & Prime’n Refresh IIluminating Eye Roll-on

GOSH – BB Powder & Prime’n Refresh IIluminating Eye Roll-on

g1GOSH is een merk waar ik niet veel ervaring mee heb. Ik heb een CC Cream van dit merk waar ik echt ontzettend enthousiast over ben, maar voor de rest heb ik nog geen kennis van wat er nog meer te koop is…

Hoogtijd om daar verandering in te brengen, GOSH heeft namelijk 2 nieuwe producten in haar assortiment die haar BB Cream lovers en dames met vermoeide ogen blij gaat maken, de BB Cream powder en de Prime’n Refresh Illuminating Eye Roll – on.

g2De BB Cream powder is ideaal voor degene die houden van een vlekkeloze en matte look. De zijdezachte en romige powder combineert een lichte dekking met de toegevoegde voordelen van hydraterende huidverzorging.

De powder is goed te gebruiken met een BB Cream om vlekkeloos te blenden of natuurlijk met een andere foundation voor een prachtige natuurlijke en matterende look.

g3De BB Cream powder is verkrijgbaar in 3 kleuren combinaties:

♥ 02 Sand
♥ 04 Beige
♥  06 Warm Beige

Ik heb zelf de lichtste variant 02 sand. Deze matcht goed met mijn eigen kleur.

g4Verder is de powder voorzien van een groot spiegeltjes wat natuurlijk handig is voor onderweg en een sponsje!

g5GOSH komt ook met een primer die ervoor zorgt dat je je niet meer hoeft te verschuilen achter je grote zonnebril naar een avondje stappen. Prime’n Refresh is namelijk de eerste hulp bij vermoeide ogen. De nieuwe primer voedt en verlicht de dunne huid rondom de ogen, vervaagt lijntjes, donkere kringen en wallen dankzij maar liefst 4 ingrediënten.

g6De handige flacon heeft bovenop kleine balletjes waar het product uitkomt en waarmee je het ook kunt in masseren.

g7Hieronder zie je zowel de powder als de illuminating eye roll-on. Zoals je kunt zien in de 02 sand powder heel licht qua kleur.

g8Hieronder het resultaat van de producten. Ik heb gebruikt gemaakt van de Eye Roll-on onder mijn ogen met daarover heen een klein laagje BB Cream en de Powder. De rest van mijn gezicht heeft ook een laagje BB Cream en de BB Cream Powder als finish! Voor de rest heb ik het aardig simpel en naturel gehouden.

fotogoshVooral de Eye Roll-on heeft mijn aandacht getrokken omdat ik vind dat mijn oogopslag er veel frisser uitziet naar gebruik van dit product. Ook is het een makkelijk en fijn product om aan te brengen en voelt als een verkoeling onder de ogen. Ik ben erg tevreden. De BB Cream powder vind ik een goede poeder die niet een benauwde dekking achterlaat maar mijn huid toch een mooie finish geeft zonder dat het too much is of te donker.

De BB Cream powder is verkrijgbaar voor € 9,99 en zijn exclusief verkrijgbaar bij het Kruidvat. De Prime’n Refresh illuminating Eye Roll – on is verkrijgbaar voor € 12,49 ook exclusief bij het Kruidvat.

Heb jij ervaring met GOSH?
Ben je benieuwd naar bovenstaande producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram