GOSH ♥ Crazy Volume Mascara

GOSH ♥ Crazy Volume Mascara

gosh1Naast 8 prachtige nieuwe velvet lipsticks komt Gosh ook met een nieuwe mascara verpakt in een knal roze huls die een mega boost aan je wimpers belooft.

Het gaat om de Crazy Volume mascara die je niet kunt missen in het schap. Vandaag review ik hem voor je!

gosh2De Crazy Volume mascara belooft je wimpers een mega boost te geven en dat kunnen we allemaal gebruiken. Het borsteltje is redelijk lang en heeft allemaal zowel lang haartjes als korte. Gosh verteld dat deze mascara in een beweging je wimpers dramatisch volume en extreme lengte geeft en ook nog is zonder klontjes. Daarnaast blijft de mascara ook nog is lang zitten en is parfum en parabenen vrij. Ik ben benieuwd!

gosh3Het borsteltje heeft een aparte vorm, als je de foto zo bekijkt zie je aan de onderzijde een open vorm, daar is het plat. Aan de zijkanten zie je haartjes uitsteken en aan de bovenkant zijn de haartjes weer wat korter en platter.

gosh5Mijn wimpers zonder mascara

zondermascaraMijn wimpers met de Crazy Volume mascara

metmascaraLinks – Zonder mascara Rechts – Met mascara

zonderenmetDe mascara geeft je wimpers meer volume maar voor mijn kleine mini wimpers is het toch altijd een probleem om z’n mega booster te gebruiken. Ik moet namelijk goed oppassen dat het geen rommelige boeltje gaat worden en dat gebeurt helaas al snel.  Als je dikke en volle wimpers van jezelf hebt dan is dit natuurlijk prima en krijgen je wimpers zeker een oppepper.

gosh4

Ik vind hem persoonlijk niet echt geschikt voor mij maar dat wil niet zeggen dat het geen goede mascara is. Ik heb hem de hele dag opgehad en hij bleef perfect op zijn plek zitten. Het borsteltje vind ik toch wel bijzonder kan je makkelijk gebruiken.

Verkrijgbaar in het Gosh schap voor €11,49
Wat vind jij het belangrijkste aan een mascara?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram