Goodiebag – Event Care Cosmetics

Goodiebag – Event Care Cosmetics

a

Afgelopen week kon je op de site al het verslag lezen van het John beerens lover event bij Care Cosmetics. Als afsluiting van deze geslaagde dag kregen we een leuke Goodiebag mee naar huis, benieuwd wat er in zit? Kijk snel verder…

Tijdens het Event kregen we een leuke workshop over een paar nieuwe producten van PUPA, deze zaten samen met 2 heerlijke verzoringsproducten van Payot in de bag!

b

Allereerst een setje van PUPA om glitter tatoos kit te zetten. Zelf zie ik mij dit nog niet gebruiken maar voor de site ga ik het natuurlijk wel testen. Bij de workshop lieten ze al zien hoe het moest en het resultaat mag er zeker wezen.

c

Ook van PUPA wat ik echt ontzettend leuk vind is 2 keer een setje Nail art Bubbles. Nail art Bubbles? Ja een nagellak waar je bolletjes op strooit voor een super leuk 3D effect. Ik heb 2 setjes ontvangen in een super leuke disco dip kleur en een mooie neutrale wit. Ook ga ik deze testen voor de site maar daar heb ik een stel prachtige nagels voor nodig en ik hoop dat mijn zus mij daar mee wil helpen!

d

En van het merk Payot 2 heerlijke producten. Tijdens de middag werd al verteld hoe heerlijk ze roken en thuis heb ik dat bevestigd. Ongelovelijk hoe lekker dit ruikt naar fruit…

e

Onwijs leuke producten om mee aan de slag te gaan voor de site. Ben je nou ook zo onder de indruk? Neem dan een kijkje in de BeautyWebshop van John Beerens voor deze leuk producten!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram