Uit de Glossybox – Yves Rocher Sexy Pulp Lipgloss

Uit de Glossybox – Yves Rocher Sexy Pulp Lipgloss

yvesUit de glossybox van deze maand haal ik de Yves Rocher Sexy Pulp Lipgloss om te testen voor jullie. Mijn eerste echte Yves Rocher product en ik ben benieuwd…

Deze lipgloss is niet zomaar een standaard variant, deze gloss zorgt namelijk voor volle en glanzende lippen met het volume effect. Een lipgloss die niet plakt en ook nog is ultralicht is en je lippen een volume boost geven. Klinkt niet verkeerd? De vormgeving is simpel maar niet verkeerd, de gloss zelf is verrijkt met parelmoerdeeltjes voor een prachtige glans en is verkrijgbaar in heldere kleuren.  Ik heb de kleur: Corail Clair, een lichte koraal kleurige gloss. De gloss is verder voorzien van een flexibele, nauwkeurige applicator met ronde vormen zodat je de lippen perfect kunt in kleuren.

yves2Dit keer heb ik voor jullie geen Full Face foto omdat ik ontzettend verkouden ben en er daarom vreselijk moe uit zie met traan ogen en alles. Dus jullie moeten het dit keer doen met alleen 2 lip foto’s. Hieronder zie je de lipgloss op mijn lippen. Op foto 1 heb ik een laagje aangebracht en zelf vind ik het te veel aanvoelen. Op foto 2 heb ik de grove hoeveelheid lipgloss weggehaald met dit als resultaat.

lipglossPersoonlijk vind ik het echt meer een doorzichtige gloss dan een koraal kleurtje. De glans van de gloss is aanwezig en het volle lippen effect kun je er ook mee bereiken. De lipgloss plakt niet zoals aangegeven staat maar vind ik persoonlijk wel aanwezig op lippen.  Het is een lipgloss die ik niet snel zou gebruiken omdat hij mij niet echt heel bijzonder is. Ik vind hem er leuker uitzien dan hij werkelijk is. Wel vind ik dat het een leuk product is uit de Glossybox om zo kennis te maken met dit merk!

De lipgloss is verkrijgbaar voor €15,50 bij Yves Rocher.

Ben jij bekend met Yves Rocher? Wat vind jij van de lipgloss?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram