Glossybox van Augustus

Glossybox van Augustus

Hoe heerlijk is het om elke maand een cadeautje te ontvangen die helemaal gericht is aan jouw? Ik heb het over de Glossybox want deze heerlijke doos vol beautyproducten werd afgeleverd voor mijn deur…

Voor je verder gaat: Verwacht je zelf de doos en wil je dat het nog even een verrassing blijft? Kijk dan niet verder!

We gaan weer verder, de Glossybox. Deze box zit deze maand weer lekker gevuld met 5 heerlijke producten op beauty en verzorgingsgebied en dat niet alleen, deze doos is ook nog is heerlijk om uit te pakken…

Het uitpakken kan beginnen en dit tref  je aan wanneer je het prachtige pakje geopend hebt.  Kijk snel wat er allemaal in zit!

 PUREOLOGY – SUPER SMOOTH  

 • Pureology is een compleet systeem aan haarverzorgingsproducten en biedt persoonlijke verzorging afgestemd op verschillende haartypen. De exclusieve, geconcentreerde Zero Sulfate shampoo reinigt, voedt en verzorgt het haar op milde wijze.
  ( adviesprijs 16,50 EUR / 250 ml ) 
Allereerst zit er in de doos een shampoo, ik sta persoonlijk altijd open om nieuwe shampoo’s te leren kennen. Ik heb ontzettend moeilijk haar dus ik ben heel benieuwd hoe dit product gaat zijn. Hij ruikt ieder geval erg lekker!

KIEHL’S – LIP BALM

 • Eén van de wereldwijde favorieten van de Kiehl’s klanten! Beschermt en biedt intensieve verzorging aan droge lippen. Zonnebeschermingsfactor 4.
  ( Adviesprijs 8,00 EUR 250 ml)
Ik ben dol op de producten van Kiehl’s dus dit is zeker een super toevoeging in mijn stash. Helemaal op momenten dat ik last heb van droge lippen, zoals mijn afgelopen reis naar Parijs lijkt mij dit een heerlijk product!

VERA VALENTI – CRAYON

 • Een handig oogpotlood met puntenslijper voor een nauwkeurige lijn waarmee je heel gemakkelijk een intense look kunt creéren. Perfect te combineren met de Vera Valenti oogschaduw.
  (Adviesprijs 3,90 EUR / Fullsize )
Van oogpotloden kun je nooit genoeg hebben. Altijd handig om er een op back-up te hebben. Ik ben niet bekend met dit merk maar ben benieuwd!

GLOSSYBOX SERIE EXCLUSIV PRO BEAUTY BRUSH

 • Deze proffessionele brush heeft een elegant design en is speciaal ontworpen voor GLOSSYBOX. De beauty brush is gemaakt van de beste kwaliteit geitenhaar. De volumineuze brush op een gemakkelijke manier kan aanbrengen.
  ( Adviesprijs 7,00 EUR / Fullsize) 
Een kwast van de Glossybox zelf, ook dit product gaat zeker uitkomen, aangezien ik mijn kwastenset het liefst niet mee sleur overal heen, lijkt mij dit een prima kwast voor in mijn toilettas.

VERA VALENTINA – OOGSCHADUW PALETTE

 • Acht perfecte op elkaar afgestemde kleuren oogscahduw, variérend van kastanje bruin tot wit, met een licht roze blush voor het creéren van diverse looks.
  ( Adviesprijs 5,25 EUR/ Fullsize)
Hier ben ik zo enthousiast over, ik vind dit palette erg mooi. De pigment is super goed en precies de kleuren waar ik zo van houd. Het merk ken ik net als het oogpotlood niet maar ben heel erg benieuwd hoe hij gaat bevallen. Tot nu toe ben ik heel erg tespreken.

Wil je ook elke maand deze doos vol heerlijke producten ontvangen & nieuwe merken ontdekken? Neem dan een abonnement op de Glossybox voor slechts 12,50 EUR  per maand en ontvang ook 5 beauty miniaturen. Mocht je het een maand willen proberen? De box is maandelijks opzegbaar.

Wat vind jij van de Glossybox? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram