Uit de Glossybox – Miners Cosmetics Color Quilt Blush

Uit de Glossybox – Miners Cosmetics Color Quilt Blush

1In de speciale Beautygloss, Glossybox editie zat een prachtige blush van het merk Miners Cosmetics. Voor mij nog onbekend maar dat maakt het testen natuurlijk een stuk leuker.

Op het eerste gezicht vind ik deze blush er ontzettend lief uitzien. Het is een Quilt Color blush met 3 zacht roze kleuren en een highlighter.

2

3Het fijne aan een product met 4 kleuren in 1 is natuurlijk dat je ze in combinatie kunt gebruiken maar ook los van elkaar. Je kunt de 3 kleuren roze samen gebruiken maar ook los, zo bevat de blush een mooie highlighter die je ook weer apart kunt gebruiken bijvoorbeeld voor op je wenkbrauw bot en binnenste ooghoek en zijn ze allemaal te gebruiken als oogschaduw. Kortom een multifunctioneel product.

4Hieronder laat ik je de swatches zien. De kleuren geven redelijk goed pigment af maar komen wel wat poederig over wat ik ook terug zie in het doosje.

5Het resultaat op mijn arm laat nog iets duidelijker zien dat ze erg poederig zijn maar desondanks dat zien ze er mooi uit en allemaal verschillend en voor mij ieder geval bruikbaar.

6Het resultaat op mijn wangen is natuurlijk het belangrijkste. Ik heb de 3 roze kleuren bij elkaar gebruikt en de highlighter apart aangebracht met mijn vinger. Het resultaat is heel neutraal, zacht en zeker verrassend. Er is niks terug te zien van de poederige massa maar een mooi, subtiel product op de huid.

blushglossyboxDe prijs van deze blush is €5,95
Je kunt de Glossybox Beautygloss editie nog bestellen tot 31 oktober via Glossybox.nl.

Wat vind jij van deze blush? Ben jij bekend met het merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram