Uit de Glossybox – MakeUp Remover Pen!

Uit de Glossybox – MakeUp Remover Pen!

removerpen

In de september issue van de Glossybox zat de zogenaamde Make-Up Remover Pen. Dit product klinkt ontzettend nieuw en interessant in mijn oren, vandaar dan ik hem ben gaan testen.

De remover pen is van het merk Oceane, een merk waar ik zelf nog nooit ieder van heb gehoord, maar op het eerste gezicht ziet het er leuk uit. Deze remover pen is ideaal voor het verwijderen van overmatig make-up rond de ogen, de lippen en vegen die ontstaan tijdens het aanbrengen van make-up. De punt van de pen bevat een vloeibare make-up reiniger zonder parfum.

removerpen1In de verpakking zit een pen waar al een punt in zit met daarbij geleverd nog 3 andere nieuwe stiften die je er makkelijk op kunt zetten zodat je hem meerdere keren kunt gebruiken met schone stift + je kunt de stiften ook omdraaien zodat je aan een stift 2 kanten hebt. In totaal heb je dus 8 schone kantjes.

removerpen2Hieronder ben ik het product gaan testen door middel van een streep oogpotlood een een streep met knal roze lipstick.

removerpen3Met de remover pen met je steeds een stukje over de 2 producten gegaan. Zoals je kunt zien gaat het zonder moeite weg.

removerpen4Met als resultaat natuurlijk een stift vol make-up. Let er wel op dat het een beetje indroogt zodat je hem nog wel kunt gebruiken maar wel even kijkt of lipstick niet afgeeft. Je kunt door middel van een reiniging doekje het er een beetje afhalen.

removerpen5

Conclusie:

Als ik eerlijk ben vind ik dit best wel een goed en handig product. Je kunt het natuurlijk heel makkelijk zelf maken door een wattenstaafje te dippen in van remover om het zelfde effect te krijgen maar als je er een handig hulpmiddel voor wilt hebben dan is deze pen natuurlijk een optie. Het is ideaal om te gebruiken wanneer je eyeliner op wilt doen en het lukt je niet om in 1 keer een vloeiende lijn te krijgen. Kortom, handig maar je kunt het makkelijk zelf maken.

Dit product werd geleverd in de Glossybox. Normaal gesproken kost de pen €4,-

Wat vind jij van deze remover pen?
Denk je dat het een product is die je snel zou pakken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram