Uit de Glossybox – Golden Rose City Style mascara

Uit de Glossybox – Golden Rose City Style mascara

7Naast de prachtige Miners Cosmetics Color Quilt blush kreeg ik in mijn Glossybox een Golden Rose mascara. Nu wist ik dus totaal niet dat Golden Rose ook andere make-up producten verkocht naast nagellak maar ik ben benieuwd!

Op het eerste gezicht doet deze mascara aan Rimmel mascara denken en dat komt denk ik vooral door de kleuren combinatie en de vormgeving. Deze mascara van Golden Rose is de City Style variant. een mascara die belooft je wimpers mega volume te geven, lengte en diep zwarte wimpers!

8Het borsteltje maakt mij wel enthousiast. Hij beschikt over 2 kanten en is niet extreem dik voor mijn inni minnie wimpers. Nog een keer onder elkaar wat deze mascara met onze wimpers gaat doen:

♥ Mega volume ♥ Lengte ♥ Separeert de wimpers ♥ Diep zwarte wimpers

Kortom allemaal fantastische punten die we allemaal willen terugzien op onze wimpers.

9Het borsteltje is dus vrij dun en heeft 2 kanten. De ene kant heeft korte haartjes en de andere kant wat langere. Ideaal voor zowel je onder wimpers als je boven wimpers. Tegenwoordig zijn make-up merken steeds maar bezig om een z’n extreem dik borsteltje te maken, hier ben ik echt geen fan van. Geef mij dit maar!

10Hieronder zie je het borsteltje, fijn formaat niet?

11

Natuurlijk laat ik jullie het effect zien op mijn wimpers:

mascaratest1Als ik heel eerlijk ben vind ik de mascara redelijk. Ik krijg mijn wimpers niet mooi gelijk en enkele wimpers veranderen in enorme spinnen poten. Het wordt een soort van rommeltje en je bent echt wel even wat minuten kwijt om het zo goed mogelijk te krijgen. Wel vind ik het kleine borsteltje een pluspunt. Raad ik hem je aan? Nee, niet als je net zulke dunne wimpers als ik heb. Ik denk dat je dan beter voor de nagellakjes van Golden Rose kunt gaan ipv. een mascara.

De mascara is te koop voor €11,95 Je kunt nog tot 31 oktober de Beautygloss Glossybox bestellen via glossybox.nl

Ben jij bekend met de Golden Rose mascara?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram