Glamping is het nieuwe kamperen!

Glamping is het nieuwe kamperen!

Glamping, wat is dat nou weer zul je misschien zeggen. Het is een samenvoeging van de woorden glamour en camping. En dat is ook precies wat het is: glamoureus kamperen. Weg oncomfortabel slaapmatje, gekruip door een te lage tent en te weinig opbergruimte voor je spullen. Welkom grote tent waar je rechtop in kan staan, met een echt bed en genoeg kastruimte. Lang leve het glamping!

Ouderwets kamperen
Kamperen zoals je ouders deden met een krappe tent, een paar stoelen en een wiebelig plastic tafeltje ervoor is niet meer van deze tijd. Aan de andere kant heeft het kamperen ook wel weer z’n charmes. Je bent lekker de hele dag buiten. Ook maak je makkelijk contact met je buren. Altijd handig als je een heel leuke buurman hebt en je weet niet hoe je hem moet aanspreken. Vraag zijn barbeque te leen en voila het eerste contact is gelegd. En dan is de stap natuurlijk niet meer zo groot om hem uit te nodigen voor een drankje.


Glamping
Kamperen is en blijft dus heel leuk. Maar dan wel in een luxe grote tent. Zo zijn er bijvoorbeeld de zogenaamde safaritenten. Deze canvastenten werden vroeger voor de safari gebruikt. Ze zijn zo hoog dat je er rechtop in kunt staan. Zo heb je wel het buitengevoel van het kamperen, maar de luxe van een vakantiehuisje. De tenten zijn helemaal ingericht, dus geen gesjouw meer met huishoudelijke zaken. Ook is je keuken soms te verrijden tot een echte buitenkeuken. Ook is er meestal eigen sanitair en een echt bed in je tent. Er zijn zelfs tenten met een romantische bad op pootjes en een boxspringmatras. Ook heb je genoeg kastruimte hebt voor al je spullen, dus neem je mooiste kleding mee. Lekker comfortabel vakantievieren dus. Glamping is helemaal hip! Op campz.nl vind je genoeg hoogstaande producten om je glampingvakantie te boeken.

 Heb jij wel eens gekampeerd? Wat vind je van Glamping?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram