Gesloten Give Away | Cadeaupakket met essence, e.l.f, NYC & Oriflame!

Gesloten Give Away | Cadeaupakket met essence, e.l.f, NYC & Oriflame!

winactie1De afgelopen dagen ben ik ontzettend verwend door mijn familie en door allemaal lieve bedankjes van bedrijven waarmee ik het afgelopen jaar heb samengewerkt. 

Ontzettend lief en leuk om zulke pakketjes te krijgen maar het hele jaar door krijg ik al mooie producten om te testen voor de site en daarom heb ik besloten om enkele spulletjes te verloten in een mooi pakket en iemand anders er blij mee te maken.

In het pakket zit een cadeauset van essence, een oogschaduwset van e.l.f, make-up van NYC, nepnagels van Kruidvat en van Oriflame 4 heerlijke wonderpotjes met een waarde van maar liefst €40,-. Mooie spullen waar volgens mij iedereen wel blij van wordt en daarom kan je vanaf vandaag kans maken op dit leuke pakket!

winactie2

Wat moet je doen:

 Volg Fablouise op Bloglovin
Like het bericht op Bloglovin
Laat in de comments weten dat je meedoet

Extra:
Volg Fablouise op Twitter
Tweet het bericht: Ik maak op www.fablouise.nl kans op een super leuk cadeaupakket! @FablouiseNL #FablouiseNL 

of:

Volg Fablouise op Facebook
Deel de winactie op je eigen Facebook

De winactie loopt tot zaterdag 10 januari, reageer met een geldig email adres zodat ik de winnaar persoonlijk kan mailen! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram