Giordani Gold || Youth Full Gloss

Giordani Gold || Youth Full Gloss

Sinds ik een aantal lipglossjes heb ontdekt die mij heel goed bevallen heb ik steeds vaker de neiging een lipgloss te dragen. Het geeft je lippen een neutrale en leuke touch up zonder dat het teveel is. 

Nu moet ik je zeggen dat ik net als vele andere niet een groot fan ben van lipgloss doordat het vaak teveel plakt, je haren erin gaan zitten en vliegjes op de fiets erin vliegen. Maar toch worden de glosses toch steeds beter en fijner om te dragen!

3Vandaag heb ik een review over 5 nieuwe lipglossjes van Oriflame Giordani Gold. Deze zijn nieuw in de collectie en alleen al prachtig om te zien. Het gaat om de Youth Full Glosses die je lippen een prachtig glans geven, een mooie kleuren en ook nog is voller laten lijken.

2

In totaal zijn er in de collectie 5 kleuren:

 • Sheer Pink
 • Lavender
 • Pink Quartz
 • Wild Rose
 • Vibrant Coral

De lipgloss zit in een doorzichtige verpakking waardoor je de kleuren goed kunt zien. Daarnaast hebben ze een gouden stijlvolle dop wat de lipgloss een luxe en stijlvolle uitstraling geeft.

4

Hieronder de swatches van de kleuren:

5

Hieronder het resultaat op mijn lippen:

001

Sheer Pink / Lavender / Pink Quartz

003

Wild Rose / Vibrant Coral 

Conclusie: 

Zoals je kunt zien op de foto’s zijn alle kleuren redelijk subtiel maar toch verschillend. Nu moet ik zeggen dat ze wel aanwezig voelen op de lippen maar niet vervelend en totaal niet plakkerig. Als ik een favoriet moet uitkiezen dan ga heb ik een gedeelde plek voor Lavender en Pink Quartz. Lavender is niet zo paars als ik had gehoopt maar geeft op mijn lippen toch een mooie tint. De lipgloss belooft ook je lippen wat voller te laten lijken en dat klopt inderdaad.

Hou je van neutrale lipkleuren dan is een lipgloss zeker een aanrader maar hou er wel rekening mee dat je het een meer voelt zitten dan een lipstick. Hou je van meer resultaat dan zou ik toch gaan voor een lipstick.

6

De lipgloss is verkrijgbaar vanaf 16 okt. via Oriflame voor €17,- per stuk.
Meer informatie en producten van Giordani Gold vind je in de webshop.

Wat vind jij van de producten?  

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

23 Reacties

 1. 26 september 2015 / 14:10

  Mooie kleurtjes, al ben ik zelf ook geen lipgloss fanaat

 2. 24 september 2015 / 20:05

  Mwa, ik vind ze er leuk uitzien maar ik hou niet echt van zulke neutrale kleuren. Zeker niet voor die prijs! Dan draag ik liever felle / goed gepigmenteerde lipstick 😉

 3. 24 september 2015 / 19:45

  Leuke zachte kleurtjes maar wel aan de prijzige kant! Jammer.

 4. 24 september 2015 / 16:03

  Leuke kleurtjes! Ik draag zelf meer lipsticks!

 5. 24 september 2015 / 15:47

  Wat een leuke kleurtjes zeg. Wel heel jammer dat ze zo subtiel zijn vind ik!

 6. 24 september 2015 / 10:12

  hmmz, ik vind ze best pretty en goed draagbaar 😀

 7. 24 september 2015 / 09:45

  Mooie kleurtjes! Ik vind ze wel wat te licht, maar dat neemt niet weg dat dat ook mooi is!

 8. chucky1012
  24 september 2015 / 09:39

  Mooie kleuren.

 9. 24 september 2015 / 09:05

  Vibrant Coral is echt voor mij gemaakt denk ik! Zonde dat ze aan de prijzige kant zijn.

 10. 24 september 2015 / 08:38

  Ziet er leuk uit! Hele mooie verpakking! XO

 11. 24 september 2015 / 08:35

  Ik vind de verpakkingen en kleurtjes erg mooi, maar voor dat bedrag toch iets te subtiel denk ik.

 12. 24 september 2015 / 08:18

  Lieve zachte kleurtjes die erg mooi bij jou passen. Zelf zou ik toch liever voor een opvallende lipstick gaan!

 13. 24 september 2015 / 08:10

  De verpakkingen vind ik heel erg leuk! Ik houd zelf alleen niet zo van glossjes!

 14. 24 september 2015 / 07:20

  Ik vind ze wel prima. Voor 17 euro wil ik liever wel een wat meer sprekende kleur op mijn lippen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram