Giordani Gold | Foundation & Compact poeder!

Giordani Gold | Foundation & Compact poeder!

Een tijdje geleden liet ik je kennis maken met de nieuwe lipproducten uit de najaarscollectie van Giordani Gold. Ik ben er dol op en kon dan ook niet wachten om de andere producten uit de collectie te testen.

Er zitten namelijk naast lipproducten ook prachtige oogschaduw palettes in en nieuwe foundation producten. Vandaag laat ik je deze zien. Kijk mee!

02

03

Oriflame Giordani Gold | Perfecting Make Up Base

Het eerste product wat ik je wil laten zien is een grote favoriet onder make-up gebruikers. Het is namelijk een primer die zorgt dat je foundation een stuk mooier op de huid ligt en ook nog is langer blijft zitten.

Het gaat hier om een zijdezachte primer met orchideeënextract. Het zorgt ervoor dat de fijne lijntjes en porien worden verkleind waardoor de basis er een stuk egaler uit ziet. De primer zit in een prachtige flacon met een handig pompsysteem. Ik ben fan!

Verkrijgbaar voor 30 ml €25,-

04

Oriflame Giordani Gold | Age Defying Foundation 

Een van mijn favoriete foundations ooit is er een van Giordani Gold. Niet alleen door de prachtige en super handige verpakking maar ook vooral door de houdbaarheid, de kwaliteit en de tint. Ik was al fan en was daarom heel benieuwd naar deze nieuwe varianten. Opnieuw weer mooi verpakt en handig in gebruik.

In totaal zijn er maar liefst 5 tinten:

 • Porcelain
 • Light Rose
 • Light Ivory
 • Rose Beige
 • Naturel Beige

Ik ontving 2 flesjes in de kleuren Light Rose en Naturel Beige.

Deze nieuwe foundation is fluweelzacht en je huid een mooie frisse basis geeft. Door witte truffelextract met antioxidant creëert de foundation een heldere, stralende tint met een mooie zachte finish. Zo heb je niet een dikke cake laag op je huid.

Verkrijgbaar voor 30 ml €29,-

05

Hieronder zie je de 3 producten aangebracht op mijn hand. De foundation in Light Rose komt erg in de buurt van mijn foundation kleur en lijkt goed te matchen.

09

012

06

Oriflame Giordani Gold | Sheer Powder

En volgende product wat natuurlijk helemaal thuis hoort bij een primer en foundation is een poeder. Hiermee maak je de basis helemaal compleet. In de nieuwe collectie zitten 3 verschillende kleuren poeders:

 • Translucent
 • Light
 • Naturel

Ik heb de variant Translucent ontvangen, deze is ontzettend licht van kleur en neigt bijna naar transparant. De poeder zit in een mooi doosje met spiegeltje en sponsje. Daarmee is hij handig om mee te nemen voor onderweg.

Verkrijgbaar voor €29,- 

07

08

Hieronder de swatch van de poeder op mijn huid.

011

Hieronder het resultaat op mijn huid. Ik heb als eerst de primer gebruikt als basis en vervolgens de foundation in de kleur Light Rose gebruikt.

Links draag ik de primer & foundation Rechts op de foto heb ik de poeder eroverheen gedaan. 
review

Conclusie: Precies zoals in de beschrijving staat zijn de producten ontzettend fijn voor de huid. De primer is een prima basis waarvan je maar een klein beetje nodig hebt en die je makkelijk door de zachte substantie verdeelt over je huid. De foundation in Light Rose past prima bij mijn eigen kleur en is ook weer fijn in gebruik. Voor mijn hele gezicht heb ik maar 1 pompje gebruikt. Hij brengt mooi aan en geeft je huid een natuurlijke en frisse uitstraling en de juiste dekking zonder dat het lijkt alsof je een dikke laag op hebt. Als laatste de poeder, deze maakt het geheel af! De producten zijn aan de prijzige kant maar het zijn goede producten die er mooi uitzien, die het werk doen en ook nog is zuinig zijn in gebruik.

00

Meer informatie en de producten vind je bij Oriflame

Wat vind jij van de producten?
Heb je ervaring met het merk? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

14 Reacties

 1. 7 november 2015 / 12:33

  wauw ziet er super uit en wat ben ik blij dat ik op je blog terecht ben gekomen via je zus! ziet er super mooi uit, wat een prachtige foto’s ook! je heb er weer een volger bij! goed weekend!

  • 7 november 2015 / 12:38

   Ah dankjewel!! Heel lief om te horen. Jij ook een fijn weekend 😀

 2. 5 november 2015 / 21:53

  Die foundations zien er prima uit, licht genoeg voor tijdens de winter denk ik 🙂

 3. 5 november 2015 / 17:32

  Dat zijn schitterende foto’s!
  De producten lijken me fijn en het ziet er mooi uit 😉

 4. 5 november 2015 / 08:49

  Wat een prachtige lijn om te zien! Het resultaat op je huid is erg mooi. Vooral de primer en de poeder lijken mij erg fijn!

 5. 4 november 2015 / 22:34

  De producten zien er echt fabulous uit! Wat een prachtige chique verpakkingen <3

 6. 3 november 2015 / 18:59

  De foto’s zijn prachtig en de producten lijken me erg fijn! Ik heb zelf ook al vaker producten van Giordani Gold gehad, en ik was er heel erg van onder de indruk:)

 7. 2 november 2015 / 23:28

  Je hebt weer een heel mooi en eerlijk review geschreven,
  Ik ga het delen op mijn OriflamePagina als je dat goed vind..???
  Groetjes Karin

 8. 2 november 2015 / 12:54

  Ik vind de primer super fijn, die gebruik ik elke dag. De foundation moet ik nog even testen

 9. 2 november 2015 / 11:50

  Wat een mooie producten zeg. Dit merk heeft ook altijd zo een mooie uistraling vind ik!

 10. 2 november 2015 / 11:37

  Oh wauw, wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt Laura! En het lijken me erg fijne producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram