Giordani Gold || Lip Liners

Giordani Gold || Lip Liners

l1

Een paar dagen geleden liet ik je kennis maken met de vijf nieuwe kleuren uit de Jewel Lipstick collectie van Giordani Gold. 

Prachtige exemplaren die als boter over je lippen glijden en die helemaal passen bij deze tijd van het jaar. Ik ben er ieder geval een groot fan van en heb zelf al een favoriet. Naast de nieuwe lipsticks zijn er ook vijf lip potloden in het assortiment die heel goed te gebruiken zijn in combinatie met de jewel lipsticks. Ik laat je ze vandaag zien!

l2

De lippotloden hebben voor mij gevoel zeker een luxe uitstraling. Het potlood is zwart van kleur met de kleur zichtbaar doormiddel van een randje en voor de rest gouden details. Ze zien er mooi en aantrekkelijk uit.

De potloden hebben een crémige structuur en bevat een hydraterend aminozuur. Ze brengen daardoor eenvoudig en vloeiend aan op de lippen. Het is een potlood zoals we die kennen en die moet je daarom wel af en toe even slijpen. Er zit geen draai stukje op of ingebouwde slijper. Het voordeel van een ‘normaal’ potlood is dat je er langer mee kunt doen, een soft liner is vaak erg snel op!

l3

 Zoals ik al aangaf hebben de lippotloden twee kanten. Aan de ene kant zit het potlood met de kleur en aan de andere kant een extra kwastje waarmee je de lipstick kunt aanbrengen.

l5

De potloden zijn er in 5 verschillende kleuren:

 Nude
 Coral
 Rose
 Pink
 Red

Hieronder de swatches van alle kleurtjes naast elkaar.

ll8

De lippotloden zijn goed te gebruiken in combinatie met de Jewel Lipsticks. Lees hier voor meer informatie over deze prachtige nieuwe lipsticks en uitgebreide swachtes.

g5

Hieronder het resultaat van de lipliner in combinatie met een lipstick.

Links alleen lip liner in Pink – Rechts lip liner en lipstick Frosted Rose

lipliners

 Lip Liner Rose met Jewel lipstick Violet Dawn  – Lip Liner Nude met Jewel Lipstick Beige Nude 

lipliner

l7

Ik vind een lip liner ontzettend prettig en sinds het zo populair is geworden merk ik ook dat ik het altijd gebruik ik combinatie met een lipstick als ik de deur uit ga. Het ziet er veel strakker uit en daarnaast blijft het ook een stuk mooier en beter op de plaats. Deze liners zijn ontzettend fijn in gebruik doordat ze zo lekker zacht zijn en fijn aanbrengen. Het kwastje is een handig extraatje maar voor mij persoonlijk niet nodig.

l6

De Lip Liners zijn verkrijgbaar via Oriflame voor €14,- per stuk.

Gebruik jij wel is een lipliner? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram