Giordani Gold || Intense Shine Nail Lacquer

Giordani Gold || Intense Shine Nail Lacquer

g1

Vandaag heb ik voor jullie een groot nagellak review met de nieuwe nagellakjes van Giordani Gold. Ik liet al een van de lakjes zien die ik echt prachtig vind, en vandaag is het tijd voor de rest.

Een collectie met prachtige tinten die heerlijk zijn voor komend seizoen. Benieuwd naar deze acht nieuwe lakjes? Kijk mee!

g2

Het gaat om de Intense Shine Nail Lacquers van Giordani Gold. Een collectie van 8 nieuwe lakken met kleuren voor ieder wat wils. De nagellakken hebben een onwijs mooie uitstraling vind ik zelf. Het goud in combi met de kleur maakt het heel aantrekkelijk.

Er zijn 8 kleuren die varieert van licht fris naar intens warmer. De nagellakken zijn verrijkt met rozenbottelolie dat ervoor zorgt dat je nagels verzorgt worden. Verder bevat de nagellak een breed, rond kwastje waarmee je snel en nauwkeurig kunt werken. Ik moet er wel bij zeggen dat het kwastje veel nagellak pakt.

g3

De kleuren hebben de namen:

Bianca Nude
Soft Pink
Pink Carat
Tea Rose
Gentle Lilac
Tempting Violet
Passionate Red
Noble Burgundy

g4

Hieronder alle nagellakken en swatches met 2 laagjes.

Bianca Nude 

Bianca Nude heb ik al eerder op mijn blog laten zien omdat ik dit echt een fijn lakje vind. Hij is ontzettend zacht van kleur en laat je nagels er verzorgt uitzien. Hij is niet helemaal 100% dekkend maar wel lekker fris.

g5

4

Pink Caret 

Pink Caret vind ik er in het potje ontzettend mooi uitzien. Het is een combinatie van koraal en zal roze vol met prachtige shimmers. Helaas vind ik hem er op de nagels wat onaantrekkelijk uitzien. Waarschijnlijk matcht het niet zo goed mijn huid.

g6

3

Gentle Lilac 

Ook een van mijn favoriete uit deze collectie is Gentle Lilac, een zacht paars lila kleurtje die heel mooi dagelijks gedragen kan worden. Hij staat zoet en fris op je nagels en heeft een mooie dekking.

g7

8

Soft Pink 

Soft Pink vind ik net als Bianca Nude en prachtig kleurtje die lekker verzorgend op je nagels staat. Opnieuw niet helemaal 100% qua dekking maar op een of andere manier niet verkeerd. Het staat lekker fris.

g8

1

Tea Rose 

Tea Rose ziet er ook in het potje ontzettend mooi uit. Ik zie een mooie nude tint met een mengeling van paars en parelmoer. Hij is prachtig en ook op de nagels komt hij er mooi uit te zien.

g9

2

Tempting Violet 

Tempting Violet is een kleurtje dat ik nog niet eerder heb gezien. Het is een duidelijk paars tintje met een soort blauw erin verwerkt. Hij is mooi qua dekking en vooral ook een erg mooi kleurtje voor op je teennagels.

g10

7

Noble Burgundy

Noble Burgundy is de donkerste kleur uit de collectie en vind ik persoonlijk de minste. Het is een kleur waar je lang over door kunt praten omdat hij eigenlijk vanuit iedere punt anders lijkt. Van diep wijnrood tot echt donker intens. Daarnaast had ik wat problemen met het aanbrengen, het kwastje was namelijk niet helemaal recht waardoor het een beetje slordig werd. Hij is apart en je moet er van houden. Zelf vind ik dit een kleur voor het najaar.

g11

5

Passionate Red 

De rode kleur uit de collectie heeft de naam Passionate Red gekregen. Een rood kleurtje met een mengeling van roze. In het potje lijkt hij klassiek rood maar zodra je hem op de nagels aanbrengt zie je een roze gloed verschijnen. Leuk voor de zomer en ook leuk voor op je teennagels.

g12

6

review

swatches

Over het algemeen ben ik wel te spreken over de nagellakken. De ene net wat beter en interessanter dan de andere maar op zich hebben ze allemaal wel iets. Mijn grote favorieten zijn Bianca Nude, Gentle Lilac en Soft Pink. Erg draagbaar, fris en leuk voor het voorjaar/zomer. Het kwastje is handig makkelijk in gebruik, het enige nadeel vind ik de hoeveelheid nagellak die aan het kwastje en staafje zit wanneer je deze uit het potje haalt. Je moet echt goed kijken of het overtollige nagellak eraf is voor je hem gebruikt. Daarnaast vind ik het een dik pluspunt dat de nagellak ontzettend snel droogt! 

g1

De nagellakken zijn verkrijgbaar voor €9,99 per stuk via Oriflame

Welke kleur vind jij het leukste? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram