Giordani Gold ♥ Luminous Cream Eye Shadow

Giordani Gold ♥ Luminous Cream Eye Shadow

g1Vandaag review ik vijf feestelijke cream eye shadow van het Giordani Gold, een prestigieus merk dat bij Oriflame verkocht wordt.

We willen eerst nog even genieten van het heerlijke nazomer weer maar zodra we verder kijken komen de feestdagen weer in zicht. Om je alvast inspiratie te geven voor deze mooie dagen of gewoon voor een party make-up heb ik deze creams shadow getest. Kijk mee!

g2Giordani Gold is een vrij luxe merk met een stijlvolle uitstraling. Ik heb al vaker producten getest van dit merk en die bevielen mij weer stuk voor stuk. Nieuw bij dit merk zijn de Luminous Cream Eye Shadows, een oogschaduw met een bijzondere gel/creamstructuur.

g3De oogschaduw zit verpakt in een klein vierkant doosje met daarin een mooi luxe potje met goud/zwarte uitstraling. Bij het potje wordt ook een speciaal ontworpen applicatie kwastje geleverd waarmee je het product kunt aanbrengen. Daarnaast bevatten de producten een Firmeness Active formule die helpt voor stevigheid van de huid te verbeteren en beschermt tegen schade van vrije radicalen.

g4De vijf rijke kleuren hebben allemaal een feestelijke uitstraling maar ook heel natuurlijk. Zo is er een mooie brons tint, een paars, een donker blauw/zilveren kleur, een mooie beige en een shimmery wit!

g5Ik vind de potjes er stuk voor stuk goed uitzien. Ik vind het luxe, ik vind het feestelijk en als ik ze voor mij zie liggen heb ik zin om ermee aan de slag te gaan.

g6Hieronder de swatches op mijn arm. Zoals je kunt zien zijn de kleuren heel intens. Naast Frosted White brengen alle 4 de kleuren mooi en makkelijk aan, Frosted White laat een beetje los. g8Om het effect te laten zien op mijn ogen heb ik twee kleuren aangebracht. Ik heb gekozen voor Crystal Taupe (op de bovenste twee foto’s) en Bronzed Burgundy (op de onderste twee foto;s)

ogenswatchIk ben enthousiast en dat ben ik niet vaak als het gaat om cream producten. Als je mij al een tijdje volgt weet je zelfs dat ik er een hekel aan heb. Mijn ogen reageren altijd verkeerd en binnen no time zit het product overal behalve op mijn ogen. Ik vind de producten goed en fijn aanbrengen (op Frosted White na) en de kleuren zijn prachtig intens. Daarnaast blijven ze onwijs goed zitten en trekken NIET in de lijntje! Misschien een beetje prijzig maar het resultaat is er! Kortom, ik ben voor de eerste keer enthousiast over Cream Eye Shadow!

 g7Nog eventjes geduld voor deze juweeltje, ze zijn vanaf 26 sept. verkrijgbaar via Oriflame
voor €17,- per stuk.

Gebruik jij wel eens een Cream Eye shadow?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram