Gezonde & handige boeken voor 2014

Gezonde & handige boeken voor 2014

gezond

Het nieuwe jaar willen we natuurlijk allemaal direct goed en gezond beginnen en dat doen we natuurlijk het liefst op een makkelijke, snelle maar ook leuke manier!

Ik ben op bol.com gaan surfen en heb een aantal leuke boeken uitgezocht die je misschien wel een handje kunnen helpen om gezond het jaar door te gaan met leuke gezonde recepten!

Gezond koken:

Boeken die je een handje helpen om een lekkere maaltijd op tafel te zetten die ook nog is gezond zijn, zijn natuurlijk altijd welkom. Hieronder een aantal boeken die op een leuke interessante manier helpen om gezond te koken, waarbij je ook nog wat kilootjes kunt mee kwijtraken en waarbij je  ook nog is bewust wordt van wat je eet.

Collage

Lekkere gezonde smoothies:

Smoothies zijn natuurlijk niet alleen heel makkelijk om in een keer een gezonde hoeveelheid vitamine binnen te krijgen, het is ook erg leuk om te maken en zelf een eigen draai eraan te geven.

2Collage

Leuke extra’s

In welke boekenwinkel je ook komt en zijn zoveel boeken te vinden op gebied van eten, koken en gezond leven. Wat ik zelf vooral heel erg leuk vind zijn boeken die je informatie geeft over een bepaald soort eten, bijvoorbeeld groentes. Waar is het goed wordt, wat doet het met je lichaam en hoe het beste te bereiden.

3CollageJe kunt natuurlijk ook op internet terecht voor recepten en informatie alleen vind ik het zelf altijd leuk om iets te hebben en om het erbij te pakken. Ik vind altijd wel dat in de meeste kookboeken recepten worden gemaakt waarbij je veel ingrediënten nodig hebt, terwijl ik meer ben van het budget koken.

Heb jij een gezond/kookboek in huis?
Maak jij wel is recepten uit een kookboek? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram