Gezocht : ” Oude Mobieltjes” Voor goed doel!!


Iedereen heeft ze wel ergens liggen, verstopt in dozen op zolder, onder je bed, noem maar op. Ik heb het over oude mobieltjes, mobieltjes die het niet meer doen, mobieltjes die totaal uit de mode zijn. Kortom mobiele telefoons die je niet meer gebruikt.

Als je die hebt dan heb ik jouw hulp nodig. Elk ” Oude mobieltje ” kan het goede doel ( Opa en Oma in actie ) goed gebruiken.
Wat is Opa en Oma in actie?

Opa en oma in actie is een werkgroep die aandacht vraagt voor de positie van (klein)kinderen met een fysieke handicap. De oprichters van deze actie, zelf opa en oma hebben een gehandicapt kleinzoontje en zijn bij hem en zijn ouders erg betrokken.

Steeds vaker wordt er bezuinigd op dingen die de mensen die het meest nodig hebben, treffen. Ze voelen zich machteloos en maken zich zorgen over de gehandicapte (klein)kinderen in Nederland. Daarom bedachten zij niet langer aan de kant te willen blijven staan en hebben ze de werkgroep OPA EN OMA IN ACTIE opgericht.

Wij op vakantie, zij op vakantie!
Doel van deze actie is geld inzamelen voor een vakantiereis voor gehandicapte jongeren, georganiseerd door de BOSK (belangenvereniging voor kinderen met een handicap). Deze reis is belangrijk vanwege het lotgenotencontact en wordt al jaren georganiseerd. Helaas moet deze vakantie nu door de bezuinigingen vervallen. En dit willen zij als opa en oma niet laten gebeuren. Samen met opa’s en oma’s uit het hele land gaan wij hiervoor geld inzamelen…

De BOSK-i-KAR?

De BOSK-i-KAR is een caravan waar Opa en Oma in actie deze zomer mee door het land langs campings gaat. Op de campings vragen zij aandacht voor kinderen met een handicap d.m.v. spelletjes. etc. Zo hebben ze onder andere een hindernisbaan om te laten ervaren dat leven met een beperking ook een uitdaging kan zijn. En zeker niet zielig! Daarnaast geven ze voorlichting aan de campinggasten en bakken ze zelf pannenkoeken, knakworsten etc. Het moet een vrolijk en ontspannen gebeuren worden en natuurlijk geld opbrengen wat ten goede komt aan de vakantieweek voor jongeren.

Hoe kun je helpen?

Door je oude mobieltje op te sturen, ontvangt de stichting 1 tot een paar euro en alle kleine beetjes zijn natuurlijk altijd welkom.

Dus heb je een oud mobieltje en ligt hij toch maar wat te verstoffen? Werkend of niet werkend?

Stuur dan een mailtje naar info@fablouise.nl
Voor nog meer informatie kun je een kijkje nemen op de site.
Alvast super bedankt!!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram