Get Ready to Glow: 5 populaire cosmetische behandelingen!

Get Ready to Glow: 5 populaire cosmetische behandelingen!

We willen allemaal een vlekkeloze, stralende huid en een jeugdig uiterlijk zonder het gedoe om uren voor de spiegel te staan. Nu kun je thuis natuurlijk lekker aan de slag met een echte me-time behandeling om je huid en geest eens goed in het zonnetje te zetten maar gelukkig voor ons hebben cosmetische behandelingen een lange weg afgelegd om permanent doelen te bereiken!

Tegenwoordig zijn er zoveel opties beschikbaar die ons kunnen helpen ons gewenste uiterlijk te bereiken. Dit zijn de vijf populaire cosmetische behandelingen van dit moment die je kunnen helpen om je wensen te doen bereiken. Benieuwd? Kijk snel mee!


Botox & Fillers

Botox je hebt er vast en zeker wel is van gehoord. Het is een injecteerbare behandeling die fijne lijntjes en expressie glad strijkt door de spieren eronder tijdelijk te verlammen. De behandeling duurt meestal maar ongeveer 20 minuten en geeft voor een periode het effect van een gladde huid. Fillers zijn een ander type injecteerbare behandeling die lijntjes en rimpels in het gezicht opvullen. Ook dit kan snel worden gedaan maar is net als botox een behandeling die na een tijdje opnieuw gedaan moet worden om het gewenste resultaat te houden.


Bron Unsplash – Diana Polekhina

Laserbehandeling voor ontharing

Laserontharing is een geweldige manier om permanent van ongewenst haar af te komen. Tijdens de behandeling maak je gebruik van laserstralen op je huid en richten zich op elk afzonderlijk haarzakje, waardoor het vernietigd wordt zodat het niet meer terug groeit. Deze methode kan worden toegepast op elk deel van je lichaam waar je ongewenste haargroei hebt, zoals je benen, armen, oksels, kin, bikinilijn, enz. Een laserbehandeling voor ontharing wordt meestal gedaan in meerdere sessies, maar geeft je permanente resultaten als alle sessies zijn afgerond


Acne behandeling

Acne komt ontzettend veel voor, maar gelukkig zijn er nu veel behandelingen beschikbaar om de effecten ervan op onze huid te verminderen. Acne behandelingen omvatten topische crèmes die helpen bacteriën te doden en ontstekingen te verminderen; medicijnen zoals antibiotica of hormonale anticonceptiepillen die de hormonen aanpakken; of laserbehandelingen die de bacteriën diep in de poriën aanpakken zonder de bovenste huidlagen te beschadigen. Je dermatoloog kan je helpen de beste acne behandeling voor jouw specifieke behoeften te kiezen.


Bron Unsplash – Helen Barth

Chemische peeling

Een chemische peeling is een geweldige manier om je huid te exfoliëren en te verjongen in één simpele stap! Tijdens deze procedure wordt een zure oplossing op je gezicht aangebracht, waardoor dode huidcellen afvallen en een zachtere en gladdere huid zichtbaar wordt; dit helpt de textuur en teint te verbeteren en acnelittekens of zonneschade te verminderen. Er zijn drie verschillende soorten peelings – lichte peels (glycolzuur), medium peels (trichloorazijnzuur) en diepe peels (fenol) Het is wel belangrijk om goed te kijken en te overleggen met de expert welke behandeling het beste geschikt is voor je huid!


Microdermabrasie

Microdermabrasie is een andere soort peeling techniek die wordt gebruikt om dode huidcellen van de oppervlaktelaag van je huid te verwijderen en tegelijkertijd de celvernieuwing in diepere lagen te stimuleren. Deze procedure maakt gebruik van kleine kristallen en zuigkracht om dofheid voorzichtig weg te poetsen en een helderder uitziende huid achter te laten, zonder dat je daarna nog enige tijd moet wachten! Perfect voor wie snel resultaat wil zonder iets invasiefs of tijdrovend te moeten doen!

Of je nu zachtere rimpels of een gladdere huid wilt, er is een cosmetische behandeling die perfect voor je is! Van Botox & fillers, laserontharing, acnebehandelingen, chemische peelings of microdermabrasie – deze vijf populaire behandelingen kunnen serieuze resultaten opleveren terwijl ze minimale tijd wegnemen van je dagelijkse routine! Het kan de moeite waard zijn om een gezondere huid te krijgen en je zelfverzekerder te voelen!


Bron Unsplash – Morgan Alley

Heb jij wel is gedacht aan een cosmetische ingreep?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram