New – Sleeve, clutch, kersttasje van de Primark!

New – Sleeve, clutch, kersttasje van de Primark!

Alweer 2 weken geleden ging ik samen met een vriendin even snel langs de Primark in Hoofddorp. Zelf was ik niet van plan om echt te shoppen, maar toch was mijn oog gevallen op een mooie tas…

Er hangt alweer volop een kerstsfeer in de Primark en dat is goed te merken aan de mooie producten met glimmende glitters, leuke kerstsokken & winterartikelen. Zoals ik al in het begin stukje vertelde was ik zelf niet opzoek naar iets speciaals, ik wacht nog even met flink shoppen tot de wintercollectie er helemaal in ligt. Maar toch was mijn oog gevallen op een mooie tas, sleeve clutch idee…
De tas trok snel mijn aandacht door alle mooie glimmende pailletten die erop zitten, ideaal voor de feestdagen dacht ik zo, maar helemaal ideaal voor mijn mini laptop. Voor 10 EUR nam ik hem mee naar huis!

Helaas bij thuis komst past hij op 2 mm na mijn laptop er niet in. Natuurlijk een klein beetje jammer, maar hij blijft natuurlijk mooi & daarom ga ik hem gewoon gebruiken als tas voor de feestdagen en daarna misschien als mooie & vooral grote toilettas wanneer ik een weekendje weg moet!

Wat vinden jullie van de tas?

 

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram