Geshopt – LUSH

Geshopt – LUSH

Afgelopen dinsdag was ik voor een event, te vinden in Amsterdam. En als ik in Amsterdam ben, ga ik natuurlijk een kijkje nemen bij mijn favoriete winkels. Zo ben ik ook naar de LUSH geweest en daar heb ik wat gekocht…

Het liefst koop ik direct de hele LUSH leeg, maar dat laat mijn bankrekening niet toe. Daarom heb ik het maar klein gehouden en ben ik naar huis gegaan met 2 heerlijke zeepbars.

Allereerst kocht ik de North Pole. Ik was zo benieuwd naar deze zeep en toen ik hem kon ruiken in de winkel was ik direct verkocht. Een combi van Chocola en Pepermunt is echt goddelijk in deze zeep. Ik kocht een stuk van 116 Gram de kosten hiervoor zijn 6,90 EUR.

Als 2de kocht de de Snow Globe Soap. Deze heb ik speciaal gekocht voor als ik in de ochtend ga douche en moeilijk wakker kan worden. Door de combi van citrus vruchten is deze zo heerlijk fris dat het direct een oppepper geeft. Hiervan nam ik een kleinere stuk van 108 Gram en de kosten hiervoor waren 5,94 EUR.

In de LUSH wordt je altijd heerlijk verwend en zo kreeg ik een lekker proefje mee van een nieuwe lipscrub, de chocolade versie. Het meisje bij de kassa vertelde dat het moeilijk is om hem niet op te eten. En ze heeft gelijk, hij ruikt zo ontzettend goed naar chocola…

Dit waren mijn geshopte zepen, ik ben echt verslaafd aan het merk en moet echt oppassen. Gelukkig woon ik niet heel dicht bij de LUSH, anders was ik er iets té vaak!
Wat vind jij van de LUSH? Wat was je laatste aankoop?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram