Geshopt ❤ Yankee Candle Christmas Tarts!

Geshopt ❤ Yankee Candle Christmas Tarts!

y1

Gistermiddag was ik in Zwolle voor een bezoekje aan het Ziekenhuis. Naar het ziekenhuis gaan is nooit leuk maar om toch allemaal wat leuker te maken ging mijn moeder mee en maakte we er nog een gezellig dagje van.

Lekker een bak koffie drinken, een gebakje erbij. Ook nog maar een broodje en dan nog wat winkeltjes bij langs. Gezellig! Zo kwamen we ook bij de nieuwe US Candles winkel in Zwolle waar ik een tijdje geleden een bezoeker over hoorde. Ik nam er een kijkje en komt 4 lekkere geur tarts!

y2

Candy Cane Lane
Candy Cane is echt een heerlijke kerstgeur en ik was blij dat ik deze nog tegen kwam bij de kassa. Hij ruikt heerlijk naar pepermunt met een snufje vanille.

y3

Berrylicious
Berrylicious is niet een speciale kerstgeur maar toen ik deze rook was ik direct verkocht. Het is een heerlijke warme bessen geur die heel goed past bij de winter.

y4

Christmas Eve
Christmas Eve is een wat pittige kerstgeur met een kruiden geur, fruit en suiker. Het is een echte kerstgeur om heerlijk te branden met de feestdagen.

y5

Christmas Cookie
Misschien wel mijn favoriet. Christmas Cookie is namelijk een heerlijke zoete koekjes geur en laat ik daar nou heel erg dol op zijn. Hij komt wat heftig over in de verpakking maar met het branden wordt dat iets minder.

y6

Nu heb ik wel even een voorraad om de winter mee door te komen. Ik kan niet wachten om de geuren te laten branden en welke moet ik nou eerst kiezen?!

y10

Bezoekje aan de webshop!
Heb jij al een Yankee Candle geur in huis?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram