Geef je haar een touch-up!

Geef je haar een touch-up!

In de tijd van de lockdown was het niet altijd makkelijk om je haar een beetje in model te krijgen. De kappers waren natuurlijk voor lange tijd gesloten en er zat niet veel op, om zelf de crea bea uit te hangen ook al was dat net altijd even makkelijk.

Gelukkig gaan de kappers weer open maar voor een volgende keer of om even je eigen kappers skills op te peppen, heb ik deze tips voor je. Kijk mee!


Te lang? Steek het op!

Als je haar als een soort gordijn naar beneden hangt is de snelste en beste oplossing om je haar op te steken. Op Pinterest vind je allerlei makkelijke manieren om even snel je haar in een knot te draaien, een vlecht te maken of gewoon een toffe staart met een scrunchie. Ziet er vaak toch wat ‘gezelliger’ uit. En die dode puntjes kun je er prima mee verstoppen!


Bron Unsplash

Ga aan het werk als een echte kapper!

Durf je het aan en denk je dat je toch niks te verliezen hebt. Dan kan je natuurlijk een beetje de kapper uit hangen en zo nodig kappersbenodigdheden in huis halen. Wil je toch even de puntjes zelf bij knippen? Of wil je het wat spannender maken en zelfs laagjes in je haar knippen? Er zijn verschillende technieken te leren via Youtube filmpjes waarbij je op een ‘makkelijke’ manier toch zelf met de kappersschaar te werk kunt gaan.

Ook qua verf kun je best zelf een poging wagen. Heb je last van vreselijke uitgroei of gewoon zin in een ander kleurtje? Je hebt qua haarverf veel varianten van permanent tot een kleurspoeling. Heb je de verfskils al te pakken dan kan je best een stapje verder met professioneel kappersverf, maar voor een beginner raad ik een crèmespoeling aan. Bevalt de kleur je niet, dan komt het vanzelf weer goed!

Krijg je het een beetje onder de knie, maar er dan een gehele beauty dag van voor jezelf en ga ook lekker aan de slag met je huidverzorging. Verwen jezelf met een lekker maskertje en voor het hele plaatje, lak je nagels!Het geheim van Beautytools!

Je hebt er vast wel een in huis, een krultang, een stijltang of gewoon simpel weg een föhn. En met een beetje oefenen kun je deze beautytools gebruiken om je haar om te toveren in een prachtige coupe. Ga aan de slag met een krulborstel en een föhn om lekker slag in je haar te creëren, of neem een beetje meer extra tijd om je haar mooi te krullen. Zorg er wel voor dat je bij gebruik van warmte tools je haar beschermt tegen de hitte met speciale heat protector sprays.

Wist je trouwens dat je zonder beautytools ook toffe dingen met je haar kunt? Met simpele rietjes en zelfs sokken kun je namelijk geweldige krullen maken! Zeker de moeite waard om is te proberen in de Corona tijd!

Bron Unsplash

Heb jij nog een leuke haar tip om te delen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram