Geef je badkamer een winterse ‘cosy’ touch up!

Een tijdje geleden liet ik in een artikel zien dat je met een paar kleine tips je badkamer al heel leuk en functioneel kunt inrichten. Vandaag richt ik mij weer op badkamer om ze lekker ‘cosy’ te maken voor de winter!

In de winter heb je veel vaker ‘me-time’ momentjes en daarom is het extra leuk om je badkamer nog wat op te fleuren en gezellig te maken. Hier volgen wat leuke tips!


Leg een leuke badmat op de grond!

Met een simpel kleedje voor de badkamer kun je tegenwoordig niet meer mee thuis komen. Je hebt zoveel toffe varianten om je badkamer wat leuker te maken!

Naast dat het heel leuk staat in je badkamer, is het natuurlijk ook heerlijk zacht voor je voetjes!

Bron // Bron

Bij Urban Outfitters heb je hele toffe badmatten. Heb je echt een oer saaie kleine badkamer. Dan wordt het gelijk al gezellige met een van deze vrolijke varianten. Dit zijn mijn favorieten! Welke zou jij kiezen?

1 // 2 // 3 // 4 // 5


Haal wat lekkere en leuke handdoeken in huis!

Net als kleine aanpassingen in je interieur wanneer het najaar voor de deur staat kun je ook best je handdoeken garderobe even omgooien met heerlijke zachte en winterse handdoeken. Het is tot slot een stuk kouder buiten dus een heerlijke hotelbadlaken mag best in je badkamer liggen.

Wat ik zelf altijd heel vind is om de handdoeken voor ik ga douchen over de badkamer radiator te hangen zodat hij lekker warm is als ik onder de douche weg kom.


Bron // Bron

Geurkaarsen!

Voor een ontspannen avondje met een heerlijk maskertje, een warm bad en heerlijke bruisbal is pas echt compleet met een heerlijk brandende geurkaars. Geurkaarsen zijn er nu weer volop verkrijgbaar in de heerlijkste winterse geuren en ook nog is in leuke verpakkingen en potjes die het weer perfect doen in je badkamer.

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6


Gedroogde bloemen in de badkamer

Nu kon ik wel weer kiezen om te zeggen dat planten echt niet kunnen ontbreken in je badkamer maar dat weten jullie zo langzamerhand wel. Dit keer wil ik je als tip meegeven dat gedroogde bloemen ook erg gezellig staan in een badkamer. Kies wat mooie glazen potjes uit en decoreer wat gedroogde bloemetjes hierin!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 28 november 2019 / 14:27

    Wat een heerlijke inspiratie weer zeg, gedroogde bloemen kan je nooit genoeg hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram