Gedurfde cadeautjes voor een vrouw!

Gedurfde cadeautjes voor een vrouw!

Ben je opzoek naar een cadeautje voor een vrouw maar wil je deze keer niet wegkomen met die standaard cadeaubon, een parfum of bos bloemen. Wil je het wat spannender maken dan zijn de volgende cadeautjes misschien iets voor je om over na te denken.

Er rust een taboe op vrouwelijk plezier in seks en dan met name op seksspeeltjes. Best raar eigenlijk aangezien het voor zowel de man als de vrouw interessant is en een toevoeging kan zijn aan je seksleven. Op social media wordt er tegenwoordig meer aandacht aan gegeven en dat zorgt ervoor dat de taboe toch een beetje lijkt te doorbreken?! Ieder geval is het ook een mooi cadeautje om aan een vrouw te geven. Heb je een relatie dan is het al helemaal ook leuk voor jullie beide maar je laat vooral de vrouw weten dat je haar meer plezier en genot wilt geven tijdens de sex. Op het gebied van seksspeeltjes heb je enorm veel keuze dus je mag wel even de tijd nemen om je erin te gaan verdiepen wat bij de persoon het meest past. Tegenwoordig zijn seksspeeltjes helemaal modern en zelfs te besturen met een app zoals de lovense lush 3, een vibrerend eitje. Wist je dat dit seksspeeltje bestuurbaar is over lange afstanden. Wat het voor lange afstandsrelaties het ideale speeltje maakt. De technologie van seksspeeltjes zit ook niet stil, de lovense max 2 bijvoorbeeld is een realistische masturbator die zorgt voor nog betere hoogtepunten. Kortom, stap uit die comfortzone en neem is een duik tussen de seksspeeltjes als cadeautje!


Bron Unsplash

Sexy Lingerie

Iedere vrouw voelt zich op en top vrouwelijk in een setje mooie lingerie. Ook ik kan er heel erg blij van worden en een bezoekje aan een lingeriewinkel is dan ook zeker geen straf. Als je de smaak van je vriendin kent en de maten hebt gevonden dan kan je natuurlijk zelf naar de winkel gaan en iets moois uitzoeken. Wil je liever niet naar een winkel toe dan kun online ook ontzettend veel mooie lingerie shoppen. Heb je geen flauw idee wat ze mooi zal vinden dan kun je het ook samen gaan doen door samen naar de winkel te gaan en een mooi setje uit te laten zien!Bron Unsplash

Plan een activiteit

Organiseer een leuk dagje uit voor je vriend of vriendin waarin je een activiteit gaat doen die hij/zij zelf niet zo snel zou doen maar stiekem wel zou willen. Of stap samen uit de comfortzone en ga iets aparts doen om de meeste lol uit je dag samen te halen. Denk aan dingen als skydiven, paragliden of doe samen een interessante kookworkshop of sexy bachata cursus!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram