Gadgets die je echt wilt hebben!

legitimum couro

Eigenlijk moet het nieuwe jaar beginnen met verstandige keuzes, zorgvuldig met geld omgaan en je houden aan de goede voornemens. Mislukt want ik heb alweer een enorme wishlist klaar staan en ik sta te popelen om het aan te schaffen.

Er zijn namelijk een aantal gadgets die je gewoon wilt hebben en waar je ook gewoon even voor wilt sparen. Een aantal van deze gadgets wil ik graag met je delen, want wellicht horen ze ook wel thuis op jouw wishlist. Benieuwd welke gadgets je echt wilt hebben? Kijk mee!


Geweldig haar met een Dyson!

Ik denk dat iedereen de Dyson Airwrap wel in de badkamer willen hebben liggen. Er hangt alleen een aardig prijskaartje aan en dat willen we natuurlijk niet betalen. De Dyson Airwrap is de alles-in-1 haar tool waarmee je iedere coupe om kan toveren alsof het lijkt alsof je bij de kapper vandaan komt. Nu ben ik zelf helemaal niet creatief met haar dus ik denk dat de Dyson Airwrap voor mij echt een wereld kan openen en dat ik ook met prachtig prinsessen haar de deur uit kan, haha!

Maar niet alleen de Airwrap van Dyson is een pareltje, de Dyson Airstrait is ook zeker niet verkeerd om aan je stash toe te voegen. Dit is een prachtig apparaat waar je zowel je haar meer kunt stijlen en föhnen en ziet er ook weer zo stijlvol uit voor een apparaat. Het zijn wat dure uitgaven maar des te leuker om opzoek te gaan naar een leuke korting voor de Dyson Airwrap of een heerlijke Dyson Airstrait aanbieding zodat ze voor een leuker prijsjes van jou worden en jij lekker de kapper thuis kunt uitgangen!

Bron Pexels – Alexander Krivitskiy


De perfecte stofzuiger!

Ik woon al enige jaren op mezelf en daar hoort ook (bijna dagelijks) een rondje stofzuigen bij. Stofzuigen vind ik altijd best ontspannen en al helemaal als je hoort dat er het een en ander opgezogen wordt. Resultaat willen we nou eenmaal zien maar ook horen! Nu is er een ding wat ik absoluut niet ben en dat is zuinig met mijn huidige stofzuiger. Ik sleur hem meer op de kop mee dan dat hij op de wieltjes rolt. En ook na een aantal keren de stofzuiger zak niet goed erin te hebben gedaan is hij aan de binnenkant ook niet meer helemaal zuiver.

Misschien niet helemaal verstandig om een nieuwe te kopen gezien mijn omgang ermee, maar ik zat wel te denken dat ik waarschijnlijk een stuk voorzichtiger ben als het natuurlijk een Dyson is. En laat de Dyson nou in mijn ogen de Dyson Gen5 de perfecte stofzuiger zijn om in huis te hebben. Je hebt ze vast en zeker wel een keer voorbij zien komen, de kleurige robots waarbij stofzuigen helemaal een feestje wordt. Zie jij jezelf ook al zingend door het huis lopen met dit apparaat?


De echte Barista in huis halen!

Koffie behoort bij mij tot mijn favoriete drankjes en ik drink er dagelijks ook genoeg. Nu heb ik de afgelopen jaren al verschillende koffiezetapparaten gehad en nu vind ik ook dat het toch weer tijd is voor vernieuwing. Ik heb in het verleden namelijk een echte Sage Barista koffiezetapparaat gehad maar deze is uiteindelijk met mijn ex meegegaan toen we uit elkaar gingen. Ik heb destijds een prima apparaat weer aangeschaft met verse bonen en een Nespresso om even snel een lekker bakje te doen maar ik ben er klaar mee en ik wil eigenlijk weer terug naar een Espresso Machine om weer helemaal met de hand mijn bakje koffie te maken. Ik wil heel graag dan toch weer een apparaat van Sage. Het is wat meer werk om in de ochtend je bakkie te maken, maar ik merk wel echt een groot verschil tussen de koffie die ik nu zet! Ondertussen ben ik nog een beetje onderzoek doen welk exemplaar het gaat worden maar zodra ik eruit ben gaat hij rechtstreeks op de wishlist!

Bron Pexels – Beyza Efe


Heb jij nog een mooie gadget op je wishlist staan?
Ben jij bekend met Dyson?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram