‘Future Galaxy’ is het thema van de Make up award 2013

 

Visagisten zorgen er backstage voor dat modellen kunnen shinen op de catwalk. Maar tijdens de Make Up Awards worden zij in de schijnwerpers gezet. De wedstrijd is in het leven geroepen om make-up artiesten uit te dagen en staat bekend als dé visagiewedstrijd van de Benelux.

Met het thema Future Galaxy kan dit jaar vele kanten worden opgegaan. Creatieve breinen hebben alle kansen om een futurische look te creëren zonder hier elementen van grime bij te gebruiken. Laat je inspireren door de veelzijdige make-up collecties en shop online met een kortingscode Nelly.com.

Dit jaar wordt de visagiewedstrijd alweer voor voor de 14e keer georganiseerd. De hoofdprijs heeft het thema ‘Future Galaxy’ maar er kan in meerdere categorieën worden meegestreden. Voor het eerst wordt er ook een ROC Student Award uitgereikt, speciaal voor scholieren aan het ROC die met het thema ‘Glossy Bride’ aan de slag mogen.

tumblr_lh2xq7scch1qfateqo1_500_large

Bron afbeelding-Weheartit.com

Ook de Talentaward is speciaal voor de jonge professionals die op dit moment bezig zijn met het behalen van hun MBO Branchediploma Visagie. Het thema voor de Talentaward is het creëren van de look die het best zou werken voor een sollicitatiegesprek. Helemaal gericht de actualiteit. Nu het lastig is om een baan te vinden in zwaardere economische tijden, moet je er uit kunnen springen. Aan de studenten de opdracht om een look samen te stellen die een goede indruk achterlaat.

Voor De Nederlandse Make Up Award vindt een voorselectie plaats door middel van het inzenden van foto’s van een model dat helemaal gestyled is volgens het thema ‘Future Galaxy’. De 10 geselecteerde finalisten zullen vervolgens hun ingezonden creatie live tijdens de finaleshow moeten reproduceren. Een spannend moment, want dan moeten alle facetten van hun werk tot uiting komen. Het totaal plaatje, de werkwijze en originaliteit worden door een speciale selectie professionals beoordeeld. De grote finale van het event is tevens de plek om in contact te komen met mensen uit de beautybranche.

 

Maar wat valt er dan te winnen, naast de eeuwige roem en titel? De gelukkige die de titel in de wacht sleept, krijgt er direct een zware taak bij. Hij of zij zal Nederland vertegenwoordigen tijdens de Internationale Make-up Championship. Daarnaast is het voor visagisten een geweldige kans om veel publiciteit te krijgen. ‘Future Galaxy’ is natuurlijk een thema dat op vele manieren geïnterpreteerd worden. Heb jij ook al een tof beeld in je hoofd, wacht niet langer en schaf mooie make-up aan met een Kortingcode Wehkamp. De resultaten en creaties van de wedstrijd weten we pas in september, dan worden de prijzen uitgereikt.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram