Fundamentals Lipsticks + De Perfecte Budget roze lipstick ever! ♥

Fundamentals Lipsticks + De Perfecte Budget roze lipstick ever! ♥

lipstick1

Bij de Big Bazar kan je een hoop make-up producten kopen. Regelmatig neem ik er een kijkje maar niet heel vaak neem ik echt iets meer naar huis.

Nu viel mijn ook op een aantal lipsticks van het merk Fundametals, ze zien er simpel uit qua verpakking maar de kleuren van de lipsticks vlogen eruit. Ik kocht er twee kleurtjes. Benieuwd? Kijk mee!

lipstick2

Het gaat om twee varianten in de een metallic paarse kleur nummer 85 en een knal roze kleur nummer 82. De lipsticks zitten in een donkere blauwe huls met een transparante dop zodat de kleur kunt zien. Qua verpakking niet heel erg bijzonder maar ook niet direct heel erg verkeerd!

lisptick3

Nummer 85

Ik was al een tijdje opzoek naar een mooie paarse lipstick, in het schap viel mijn oog op deze metallic achtige paarse tint. Ik vond hem er erg mooi uit zien en was benieuwd of de kleur ook zo op de lippen zou zijn. Een keer wat anders dan de vertrouwde kleurtjes.

lipstick4

Nummer 82

Al snel viel mijn oog op nummer 82, een prachtige knal roze kleur. Hij deed mij direct denken aan de perfecte roze kleur voor je lippen. Daarnaast deed hij er ook een beetje mattig uitzien. Zonder enige twijfel gooide ik hem in mijn mandje en nam hem mee!
lipstick5

Hieronder kun je de swatches van de lipsticks. Met 1 veeg kwamen deze prachtige kleuren tevoorschijn
lipstick7

Hieronder het resultaat op mijn lippen.

lipstick8

Wauw, wauw, wauw! Ik ben ontzettend erg verrast geraakt door de roze lipstick. Ontzettend goedkoop en zo mooi? Wow!  Helaas is de paarse echt een miskoop, deze brengt lastig aan en blijft niet mooi zitten. Het ziet eruit alsof mijn lippen bevroren zijn, jammer ik had gehoopt een nog een bijzondere ontdekking. Maar zonder enige twijfel is de roze echt een ontzettend goede koop, de kleur is perfect, blijft mooi zitten en voelt goed aan! Ik ben verliefd!


lipstick6

De lipsticks zijn verkrijgbaar bij de Big Bazar in verschillende kleuren voor €1,29 per stuk

Wat vind jij van deze lipsticks? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram