Fun – Youtuber ladyxeona

Fun – Youtuber ladyxeona

Soms wanneer ik aan het rond surfen ben op Youtube kom ik zoveel grappige, en vooral ook schattige jonge beautybloggers/youtubers tegen die ik echt niet kan vergeten…

Zo was ik gisteravond op zoek naar leuke baby food challenges en kwam ik op het kanaal van Ladyxeona, een zeer jong meisje die zich nu al helemaal richt op youtube. Toen ik haar baby food challenge ging kijken moest ik hem zeker met jullie gaan delen! Daarnaast zag ik op haar kanaal nog meer grappige filmpjes waaronder een ‘Cute Bunny’ Tutorial. Kijk mee!

Wat vind jij van jonge Beauty Youtubers?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram