Frownies Facial Patches

Frownies Facial Patches

Een van de leukste dingen van het hebben van een blog is het toch wel kennis maken met nieuwe producten. Zo heb ik dit keer kennis mogen maken met het Fownies, beter bekend als: Frownies Facial Patches.

Een merk dat al sinds 1889 bestaat en nog steeds een must is voor vele vrouwen. Ik heb een pakketje mogen ontvangen en alleen al door de gehele uitstraling werd ik enthousiast. Nu ga ik richting de 32 en merk ik dat huidverzorging belangrijker is dan ooit. Er ontstaan zeker al rimpeltjes in mijn gezicht en nu ben ik daar niet pe se op tegen en vind het ik geen ramp. Toch vind ik het interessant om het behandelen en te kijken wat huidverzorging en verschillende producten hier mee doen. Extra leuk om daarom kennis te maken met deze populaire facial patches van Frownies. Benieuwd naar Frownies? Kijk mee!


Ik zei het al even, de gehele uitstraling van het pakketje dat op de deurmat viel trok al mijn aandacht. Ik ben gevoelig voor producten die er leuk en aantrekkelijk uitzien en dit is zo’n product dat gelijk mijn aandacht heeft.

In het kleine roze doosje zit dan het product waar het om gaat. Maar liefst 144 patches. Verder zit er ook een kleine flacon rozenwater in.

Maak kennis met Fownies Facial Patches

De Facial patches van Frownies bieden een thuisbehandeling om op een eenvoudige en effectieve manier diepe expressielijnen in het gezicht te minimaliseren. We hebben ze allemaal, die fronsrimpels en hoe ouder je wordt hoe meer ze zichtbaar worden. Frownies is 100% natuurlijk, wat ik echt een pluspunt vind. Geen chemische toevoegingen maar gewoon puur.

Het voordeel van dit product is dat je het simpel weg kunt gebruiken terwijl je slaapt. Je hoeft dus niet per se overdag er tijd voor te maken, nee je kunt ze s avonds aanbrengen voor het slapen om vervolgens in de ochtend rimpelvrij wakker te worden. Hoe kan dat? De patches verzachten de gezichtsspieren die verantwoordelijk zijn voor het gezichtsrekken die dus de rimpel veroorzaken. Door de patchen leren de spieren zich anders ‘gedragen’ wat zorgt voor een gladdere huid.

De patches zijn er o.a voor je voorhoofd en kraaienpootjes, maar ook je mondhoeken en ogen gebied.

Hoe gebruik je de Frownies Facial Patches?

Heel simpel! Reinig je gezicht zoals je gewoonlijk ook doet. Vervolgens pak je een patch erbij en scheur je deze in het formaat die past op de plek waar je het wilt aanbrengen. Masseer het gebied waar je de patch gaat aanbrengen zodat de doorbloeding verbetert en de spieren helpen te ontspannen.

De patches hebben een gladde en glimmende kant. Om de te gebruiken spray je op de achterkant met het rozenwater of gewoon warm water. Dit activeert de ingrediënten in de patch. Dan is het tijd om met je vinger over de glimmende kant te wrijven zat zodat het plakkerig wordt. Zodra dit gelukt is maak je met je vingers het gebied waar je de patch gaat plakken strakker. En dan is het alleen nog maar de bedoeling dat je de patch aanbrengt.

Aangeraden wordt om minstens 3 uur de patches te laten zitten, wat dus perfect is voor tijdens het slapen. Bij het afhalen maak je de patch nat met warm water en trek je hem er zo weer af.

Aangeraden wordt dat het mooiste resultaat zichtbaar is door het 30 dagen achter elkaar te gebruiken. Daarna kun je het als mooie toevoeging, eens per week doen.


Ik kon niet wachten de patches te proberen. Alleen al dat dit product in de nacht wonderen doet verrichten maakt het zo interessant. En dat heb ik dan ook gedaan. Ik heb voor het slapen en na mijn dagelijkse huidverzorgingroutine 2 patches aangebracht op mijn voorhoofd. Dit ging net zo makkelijk als wordt verteld. Als je ze in sprayt worden ze sticky en plak je gemakkelijk op de plek. Het voelt niet vervelend en werkt prima met slapen.

De volgende ochtend heb ik ze eraf gehaald en vond ik het op de plekken waar ik het had aangebracht heel clean eruit zien. Natuurlijk zijn de rimpels niet volop verdwenen, wel is huid oogt glad en rustiger. Je merkt ook dat je huid een soort van strakker aanvoelt op de plekken waar de patch aangebracht zat. Ik denk dan ook door het product zeker een tijdje dagelijks te gebruiken op de plekken waar jij het nodig vind, dat het de huid een stuk rustiger en gladder maakt. Iets wat ik zeker ga proberen!

Meer weten over de Facial Patches van Frownies? Of zelf kennis maken? Ga dan zeker een kijkje nemen in de webshop van Frownies!


Was jij al bekend met Frownies?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram