FRIDAY FAVORITES #6

FRIDAY FAVORITES #6

YAY! Het is vrijdag en we gaan een heel mooi weekend tegemoet als ik de weerberichten moet geloven. Is de lente dan eindelijk weer terug van weggeweest?

Ieder geval pak ik mijn witte sneakers maar eindelijk uit de kast en ga ik heerlijk genieten van het zonnetje, de voorjaarsbloemetjes, vogeltjes die fluiten en de blauwe lucht

6

Op mijn wishlist! 

Ik ben dol op boeken en er blijven maar boeken op mijn wishlist komen. Ik ben vooral een groot fan van mooie kookboeken & fashionboeken maar tegenwoordig vind ik interieur ook heel tof en ontdek ik nog meer heerlijke boeken om doorheen te bladeren en in mijn kast te stalen.

Er zijn 3 boeken die ik op mijn wishlist heb staan op dit moment, althans eigenlijk zijn het er 2. Ik kan het namelijk niet laten om alvast eentje te bestellen!

 • The Year of Cosy €16,-
  Dit boek kwam ik een tijdje terug tegen op een Engelse blog en ik was gelijk verkocht. Het boek staat vol met leuke receptjes, DIY ideen en handige tips. Daarnaast is hij ook prachtig vormgegeven en helemaal in mijn stijl. Dit boek bestelde ik gelijk!
 • Pretty Pastel Pink €18,95
  Dan een boek die ik ook heel graag wil hebben omdat ik dit mij echt helemaal maakt, Pretty Pastel Style. Een boek geheel in interieur/pastel stijl. Dit is toch super leuk voor het voorjaar? Dit gaat ieder geval mijn 2de boek aankoop worden. Love it!
 • Bloemen in huis €18,95
  Voor het voorjaar wil ik mij meer gaan verdiepen in het stylen met bloemen. Nu weet ik zelf wel het een en ander in elkaar te knutselen toch vind ik handig om hier een boek over te hebben voor wat extra inspiratie. Verschillende bloemen in huis maakt het zo gezellig en helemaal proof voor het voorjaar!

boekenwish

 

Kaartje of kip? 

Heb je een momentje? Dan moet je echt even kijken bij het merk Kaartje of Kip! Deze stijl, deze prints, deze fantasie maakt je gegarandeerd blij.

Schermafbeelding 2017-03-10 om 12.44.16

Ik heb het leren kennen dankzij Larissa en ik kan het niet laten dit met jullie te delen. Het merk heeft super schattige spulletjes zoals boekjes, briefpapier, kaartjes en ga zo maar door. Ik vind vooral de kaartjes heel erg leuk en die deel ik dan ook even met jullie. Hoe tof is het om deze in huis te hebben bijvoorbeeld in een lijstje of aan iemand te versturen?

Meer informatie en een hele hoop meer van deze schattige producten van Kaartje of Kip vind je in hun webshop!

kaartjeofkip

(Bron kaartje of Kip)

Deze lipproducten zijn echt een aanrader!

Afgelopen zondag ging het artikel online waarin ik de nieuwe lipproducten van NYC testte. Ik ben echt super enthousiast over de producten en kan ze je ook zeker aanrader. Mijn grote favoriet is nr 400. Manhattan Mauve. Deze is oud roze van kleur en droogt matte op. Hij doet mij denken aan een mengeling Faux en Hot Gossip van MAC dus zeker een goed en betaalbaar alternatief!

Benieuwd naar alle kleurtjes? Bekijk hier de uitgebreide review nog eens!

nyc0

Tot volgende week!

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. Anoniem
  11 maart 2017 / 18:56

  Pretty Pastel Style lijkt mij ook een heel tof boek.
  Liefs X

 2. Donna
  11 maart 2017 / 18:56

  Wat is Kaartje of Kip een leuk merk!! <3

 3. 11 maart 2017 / 07:48

  Prachtige boeken en daar ben ik zeer benieuwd naar…..
  Mooie kaarten.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram